Basit Kimya deneyi gibi. Kaliteli Üyeleri saçma sapan sebeplerden Kaliteli Yöneticiyi ise Haksız yere gönderir isen onu takip edenler diğer kaliteli üyeler de peşinden geldi. Sana kaldı kalitesiz üyeler. O sitede Namaz nasıl kılınır diye konular da açılmaya başlandı mı ? :)

Bu forumun da oradan çok bir farkı yok. Ben çoğu teknik konularda yanıtlanmamış sorular gördüm. Burada da çok fazla gereksiz konular açılıyor. İnsanlar mesaj sayısını yükseltmek için taksit taksit yazıyorlar. Zaten Technopat ile fikir ayrılığı vs. var diye iki tarafta birbirlerini trollüyorlar.

Konu içerisinde sonuna kadar doğruluk akan tek doğru mesaj. Hangisine sorsak karşı tarafa da top atıyor.

Burası oradan bir tık iyi. Benim konum çözülmemiş. Moderatör gidiyor çözümlendi diye işaretliyor. Orada da erkekler soruyor kısmında ve konu dışında öyle öneriler gördüm. Kız bir şey yapmamış. Oradakiler yok kızı unut. Yok kız seni aldatıyor,seni çöpe atmış felan diyorlar.

Technopat Sosyal sitesinde insanların yaş kitlesi genelde küçük, konuşmayı tam bilmiyorlar. Üyeler genelde ön yargılı. Format atmayı bilen hackerim diyor orada. IQ seviyesi düşük, küfür etmeye yer arıyorlar. Saçma sapan insanların buluştuğu bir forum gibi. Açıkçası 1 yıl önceden bıraktım orayı. Oradaki insanlara yardım etmeye etmez. Yardım ederseniz egolar, saçma davranışlar, konuşmalar başlatırlar. Sizin görüşünüz nedir?
“Çok boş bir forum, korsan yasak diyorlar. Mesela GTA San Andreas linki paylaşmış, güya satıştan kaldırılmış. Bir tane moderatör araştırmıyor mu, oyun hâlâ satılıyor. Definitive versiyonu alırsanız eski oyunları da veriyor zaten. Hayatımda bu kadar leş bir forum görmedim; üyeler de bilgisiz, çoğu marka fanboyluğu yapıyor ve IQ seviyeleri düşük. Moderatörler kendileri de yazım yanlışı yapıyor, mod oldukları için herhangi bir yasaklama almıyorlar. Güya herkese adaletli yaklaşıyoruz diyorlar. Ben çok şahit oldum, adam 1 harf koymamış diye ban yedi fakat çok mesajı olan üyelere hiçbir yasaklama vermiyorlar.”

Yazım yanlışı yaptığım için ban yemiştim. Sonra başlığımı düzelten moderatör de başlığımı yanlış yazmıştı. Moderatörler ülke yönettiğini falan zannediyor. Dayanamadım, hesabımı sildim.

Üyelerinin genelinde ego patlaması var, gerçek hayatlarındaki buhranları ve ezilmişliklerini bastırmak için kendilerini yüceltmeye çalışıp beceremeyen bir moderasyon ekipleri var. Çürümüşlüğün özeti gibi orası.

Üyelerinin genelinde ego patlaması var, gerçek hayatlarındaki buhranları ve ezilmişliklerini bastırmak için kendilerini yüceltmeye çalışıp beceremeyen bir moderasyon ekipleri var. Çürümüşlüğün özeti gibi orası.
Hocam bu kadar ağır konuşmayın bence hesabınızı falan silerler.

Technopat Sosyal sitesinde insanların yaş kitlesi genelde küçük, konuşmayı tam bilmiyorlar. Üyeler genelde ön yargılı. Format atmayı bilen hackerim diyor orada. IQ seviyesi düşük, küfür etmeye yer arıyorlar. Saçma sapan insanların buluştuğu bir forum gibi. Açıkçası 1 yıl önceden bıraktım orayı. Oradaki insanlara yardım etmeye etmez. Yardım ederseniz egolar, saçma davranışlar, konuşmalar başlatırlar. Sizin görüşünüz nedir?

Abartmışsınız aynı şahsiyetler buradada var.