Hasan Kandeğer

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar MediaMarkt'tan değiş tokuş kampanyası ile iPhone 15 almayı düşünüyorum. Eski cihazım S22 Ultra'ya ek destek ile 26.856 TL ödeme veriliyor. iPhone 15 fiyatı ise 53 bin, eski cihazım için verilen tutarı düşünce 26 bin TL kalıyor. Bu değeri tek seferdemi vermemiz gerekiyor yoksa bunu da taksitlendirebiliyor muyuz?

resim_2025-08-20_135059356.webp

Merhaba arkadaşlar MediaMarkt'tan değiş tokuş kampanyası ile iPhone 15 almayı düşünüyorum. Eski cihazım S22 Ultra'ya ek destek ile 26.856 TL ödeme veriliyor. iPhone 15 fiyatı ise 53 bin, eski cihazım için verilen tutarı düşünce 26 bin TL kalıyor. Bu değeri tek seferdemi vermemiz gerekiyor yoksa bunu da taksitlendirebiliyor muyuz?

Eki Görüntüle 175676

Kredi var galiba hocam onunda faizi size çıkacak tutara bağlı.

Eki Görüntüle 175676
Vardır diye düşünmekteyim ancak detaylı bilgi için firma ile iletişim kurnanız hızlı sonuç için iyi olacaktır. Bende kısmet olursa bu sene bitmeden aynı kampanya dan yararlanmayı düşünüyorum. Taksit olması gerekli bence de.