Umarım şarkının yapım masraflarını bu sefer benim karttan çekmez. (!)
Detaylar
Kim cevapladı?nastuec
Uzman
Deha ile arası iyi olanın kendini sorgulaması lazım.
Olmayan yok gibi sanki hocam newschool çoğu rapciler deha ile arkadaş örnek vermek gerekirse;
Swirf 13killoki D3 reckol kuty D-azy çakal.
Yok hocam Motive dans etmem gerekiyor diyordu, Deha ise dans etmen gerekiyor demişGönderme değil o sözü kullanmıs normal böyle seyler.
- Makaleler
- 1
Katılıyorum hocam, bu konu silinsin. Böyle insanların adları geçmesin temiz forumumuzda
teknolojisefiri
Becerikli
Newschool rapçi? Bu bahsettiklerinin hiçbirisi rapci değil hocam. Swirfi tanımıyoru. Killokinin tek yapabildiği de grr paow diye bağırmakOlmayan yok gibi sanki hocam newschool çoğu rapciler deha ile arkadaş örnek vermek gerekirse;
Swirf 13killoki D3 reckol kuty D-azy çakal.
Newschool rapçi? Bu bahsettiklerinin hiçbirisi rapci değil hocam. Swirfi tanımıyor. Killokinin tek yapabildiği de grr paow diye bağırmak. Reckolle cakal zaten yeni nesil pop. Bana gelip bunların ülkede dinlendiğini ve prodüktörlerinin sağlam olduğunu söylersen lafım yok fakat rapçi diye tanımlandırmamak lazım
![]()
Swirf reckol rapçi killoki trap metal yapıyor rap sarkıları da var cakal son zamanlarda pop yapsada rapçi.
nastuec
Uzman
Newschool rapçi? Bu bahsettiklerinin hiçbirisi rapci değil hocam. Swirfi tanımıyor. Killokinin tek yapabildiği de grr paow diye bağırmak. Reckolle cakal zaten yeni nesil pop. Bana gelip bunların ülkede dinlendiğini ve prodüktörlerinin sağlam olduğunu söylersen lafım yok fakat rapçi diye tanımlandırmamak lazım
![]()
Aslında evet swirf tam rapçi olmasa da çok iyi bir prodüktör inşallah linç yemem ama söylediğim şarkıcıların hepsini dinliyorum ve seviyorum