Detaylar
Kim cevapladı?AW2725DF qd OLED'ler arasında en iyi ayarlanmış olanlardan birisi. MSI ile alakalı bilgim yok ama, fiyatı 37k civarında geziyor. İkisi de 3.nesil qd OLED olduğu için aradaki 7K fiyat farkını vermeye gerek yok. En ucuz 3.nesil glossy qd OLED monitörü alabilirsiniz.
troken
Başarılı
Panel arızası olan monitörüm yerine önerdiler 271QPX'i kabul ettim.AW2725DF qd OLED'ler arasında en iyi ayarlanmış olanlardan birisi. MSI ile alakalı bilgim yok ama, fiyatı 37k civarında geziyor. İkisi de 3.nesil qd OLED olduğu için aradaki 7K fiyat farkını vermeye gerek yok. En ucuz 3.nesil glossy qd OLED monitörü alabilirsiniz.
Panel arızası olan monitörüm yerine önerdiler 271Qpx'i kabul ettim.
G274Qpx'i bozulan bir arkadaş vardı sen miydin yoksa?
Düzenleme: Evet senmişsin, cidden OLED mi önerdiler? Çok iyiymiş. Hangi firmadan almıştın?
troken
Başarılı
İncehesap'tan bu ff karşılığı ne demek oluyor hocam? 271QPX'i seçtimde talebimi ilettiler.G274Qpx'i bozulan bir arkadaş vardı sen miydin yoksa?
Düzenleme: Evet senmişsin, cidden OLED mi önerdiler? Çok iyiymiş. Hangi firmadan almıştın?
Tedarikçi firmanın sunmuş olduğu ürünler aşağıdadır; 210280627 MPG 325CQRXF MSI 31.5" MPG 325CQRXF 2560x1440 (WQHD) CURVE 1000R RAPID VA 280HZ 0.5MS ADAPTIVE-SYNC GAMING MONITOR 25.099 TL ff karşılığı ile // 210270695 MAG 271QPX QD-OLED MSI 26,5” MAG 271QPX QD-OLED 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT QD-OLED 360HZ 0.03MS (GTG) FREESYNC PIVOT GAMING MONITOR Onay vermeniz durumunda iki üründen biri ile değişim yapabiliriz.
İncehesap'tan bu ff karşılığı ne demek oluyor hocam? 271Qpx'i seçtimde talebimi ilettiler.
Tedarikçi firmanın sunmuş olduğu ürünler aşağıdadır; 210280627 MPG 325cqrxf MSI 31.5" MPG 325cqrxf 2560x1440 (WQHD) curve 1000r Rapid VA 280Hz 0.5ms Adaptive Sync gamıng monıtor 25.099 TL ff karşılığı ile // 210270695 MAG 271qpx qd-OLED MSI 26, 5” MAG 271qpx qd-OLED 2560x1440 (WQHD) 16:9 flat qd-OLED 360Hz 0.03ms (GtG) FreeSync pıvot gamıng monıtor onay vermeniz durumunda iki üründen biri ile değişim yapabiliriz.
Ff dediği fiyat farkı karşılığı sanırım. Bende diyorum IPS monitör ile qd OLED monitörü nasıl ücretsiz değiştiriyorlar. 25.099 TL ff (fiyat farkı) karşılığı ile MAG271QPX qd OLED ile değişim yapabiliriz diyor.
troken
Başarılı
Ne alaka hocam fiyat farkı karşılığı? VA Panelin yanına neden yazmışlar? Tam bugün 1 ay geçti kaç kez talep açtım. Önerdikleri VA panelde çöp. Fiyat farkı neden ödeyim ben?Ff dediği fiyat farkı karşılığı sanırım. Bende diyorum IPS monitör ile qd OLED monitörü nasıl ücretsiz değiştiriyorlar. 25.099 TL ff (fiyat farkı) karşılığı ile MAG271QPX qd OLED ile değişim yapabiliriz diyor.
Ne alaka hocam fiyat farkı karşılığı? VA panelin yanına neden yazmışlar? Tam bugün 1 ay geçti kaç kez talep açtım. Önerdikleri VA panelde çöp. Fiyat farkı neden ödeyim ben?
Galiba VA monitör ile ücretsiz değiştirebiliriz veya 25k fiyat farkı öderseniz OLED de olur demişler. Yanlış anlamadıysam bu şekilde.
Şimdi şöyle bir şey var sizin monitör iyi ama, OLED'in yanında aşırı sönük kalıyor. Ne maliyet ne segment açısından alakaları bile yok. OLED'in telefon karşılığı olsaydı S25 Ultra, G274Qpx'in karşılığı olsaydı J5 Prime falan olurdu. G274qpx taş gibi monitör lafım yok ama, aradaki farkı anlamanız için farazi bir örnek verdim. Arada panel farkından ötürü uçurum var. Kabul etmeleri absürt kaçardı zaten.
troken
Başarılı
Edecekler hocam 1 aydır bunları bekliyorum. Bende VA panelle değişmiyorum. ff ne demek birdeGaliba VA monitör ile ücretsiz değiştirebiliriz veya 25k fiyat farkı öderseniz OLED de olur demişler. Yanlış anlamadıysam bu şekilde.
Şimdi şöyle bir şey var sizin monitör iyi ama, OLED'in yanında aşırı sönük kalıyor. Ne maliyet ne segment açısından alakaları bile yok. OLED'in telefon karşılığı olsaydı S25 Ultra, G274Qpx'in karşılığı olsaydı J5 Prime falan olurdu. G274qpx taş gibi monitör lafım yok ama, aradaki farkı anlamanız için farazi bir örnek verdim. Arada panel farkından ötürü uçurum var. Kabul etmeleri absürt kaçardı zaten.
Edecekler hocam 1 aydır bunları bekliyorum. Bende VA panelle değişmiyorum. Ff ne demek bir dedirek fiyat farkı yazsana o zaman saçma sapan.
Ff ver diyor demek ki
İncehesap'ın sitesindeki monitörlere göz attım biraz. Muadil olarak şu monitör var. Bu da iyi bir monitör. Parlaklık ve gecikme olarak MSI'dan daha iyi. Kontrast olarak da birbirine çok yakınlar. MSI biraz daha yüksek renk gamutu sunuyor. Ama ASUS'ta bayağı iyi yani üzmez.
Hani muadil model bakarsanız diye aklınızda bulunsun diye paylaştım. Segment ve fiyat olarak da çok yakınlar zaten.