haloturk

Gelişen
2K büyük ekranı grafik tasarım için mi istiyorsunuz? Zula gibi rekabetçi oyunlarda en iyi tercih 24.5 inç 1080p olur. Hem bu kadar para vermenize gerek kalmaz. 2K alayım 1080p'ye oyuna göre çekerim dediğinizde ekranda çamur gibi görüntü olacak. Bunu göz önünde bulundurun 2K tercih etmeden önce.

2K büyük ekranı grafik tasarım için mi istiyorsunuz? Zula gibi rekabetçi oyunlarda en iyi tercih 24.5 inç 1080p olur. Hem bu kadar para vermenize gerek kalmaz. 2K alayım 1080p'ye oyuna göre çekerim dediğinizde ekranda çamur gibi görüntü olacak. Bunu göz önünde bulundurun 2K tercih etmeden önce.
Evet hocam grafik tasarım için istiyorum mesleğim değil öyle keyfi yapıyorum yani, Oyunda aslında öyle bağımlı değilim saatlerce oynamıyorum. İlerliye dönük bir monitör almak istedim ama renk gamutu çok dönüyor
tasarım için srgb istenirken video ve oyun için dci p3 öneriliyor iki monitörü de beğendim ama arada kaldım

Evet hocam grafik tasarım için istiyorum mesleğim değil öyle keyfi yapıyorum yani, Oyunda aslında öyle bağımlı değilim saatlerce oynamıyorum. İlerliye dönük bir monitör almak istedim ama renk gamutu çok dönüyor
tasarım için srgb istenirken video ve oyun için dci p3 öneriliyor iki monitörü de beğendim ama arada kaldım
Dell daha geniş renk gamutu ve yüksek nit degeri kaynakli grafik tasarımda avantaj sağlar. Philips ise yüksek yenileme hızı ve düşük tepki süresiyle oyunlarda daha avantajlı olur. Karar vermeden önce mutlaka forumlarda kronik bir sorunu var mı yok mu diye araştırınız. Harici olarak varsa inceleme videolarına da bir göz atın. Hangisi içinize sinerse ona yönelirsiniz.

Renk doğruluğu oyuncu monitörlerinde şans işi. Üretkenlik için özel bir monitör almadığınız sürece kıyas etmek zor. İncelemede biri 1.5 dE diğeri 2 dE çıkar, 1.5 olanı alırsınız size gelen ünite 2 dE çıkar. Tam tersi 2 dE çıkanı alırsınız 1 dE renk doğruluğuna sahip ünitede gelebilir.

Bu modeli öneririm ama Gaming adı altında satılan ürünlerden aşırı iyi renk doğruluğu olmasını beklemeyin.