Dell G15 5530 laptopumu termal macun değişimine vermiştim. Teslim aldıktan sonra batarya şarj lambası kısmında sürekli 2 turuncu 8 beyaz şeklinde ışık sinyali vermeye başladı. Ekran vesaire diğer işlevleri normal çalışıyor gibi duruyor. Göze batan bir sıkıntıya rastlamadım. Bu sorun kafamı kurcalıyor. Nedir bu?
Detaylar
Kim cevapladı?Bandırmalı1965
Başarılı
Dell G15 5530 laptopumu termal macun değişimine vermiştim. Teslim aldıktan sonra batarya şarj lambası kısmında sürekli 2 turuncu 8 beyaz şeklinde ışık sinyali vermeye başladı. Ekran vesaire diğer işlevleri normal çalışıyor gibi duruyor. Göze batan bir sıkıntıya rastlamadım. Bu sorun kafamı kurcalıyor. Nedir bu?
Kasayı açıp bir LVDS veya eDP kablosuna bakın oynama var mı?
Hocam maalesef hangi kablolar olduğunu bilmiyorum.Kasayı açıp bir LVDS veya eDP kablosuna bakın oynama var mı?
Bandırmalı1965
Başarılı
Hocam maalesef hangi kablolar olduğunu bilmiyorum.
Şuna benzer bir port olacak lvds muhtemelen değildir 2015 öncesi cihaz değilse.
Dosya Ekleri
Bandırmalı1965
Başarılı
Soldaki EDP kablosudur söküklük var mı bir kontrol edin kendinize güveniyorsanız ki zaten bir şey olmaz mandalı kaldırın pinlerine üfleyip tekrar takıp mandalı indirin.
Rica etsem mandalı işaretleyebilir misiniz ?Soldaki EDP kablosudur söküklük var mı bir kontrol edin kendinize güveniyorsanız ki zaten bir şey olmaz mandalı kaldırın pinlerine üfleyip tekrar takıp mandalı indirin.
Yeni konular
-
-
-
Bankkart Lira ile Steam'den harcama yapılabilir mi?
- Th3RealKayseriLee
-
-
-
-
Belçika Savunma Bakanı paylaştığı fotoğrafı gelen uyarı üzerine kaldırdı
- Hermione Jean Granger
-
ABD Başkanı Donald Trump: "Türkiye'deki yollar harika!"
- seeraddar