F F0REST Çalışkan Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 8 31 Ocak 2025 #11 Anladım hocam renk canlılığı konusunda ne dersiniz ? Netflix veya YouTube tan kaliteli bir viedo üzerinden gözleminiz üzerine. F0REST dedi: Anladım hocam renk canlılığı konusunda ne dersiniz ? Netflix veya YouTube tan kaliteli bir viedo üzerinden gözleminiz üzerine. Genişletmek için tıkla... EIZO monitors for offices, photos & design, medicine, gaming and industry EIZO MONITOR TEST www.eizo.be Buradaki testler nasıl siyahlar vs.
Anladım hocam renk canlılığı konusunda ne dersiniz ? Netflix veya YouTube tan kaliteli bir viedo üzerinden gözleminiz üzerine. F0REST dedi: Anladım hocam renk canlılığı konusunda ne dersiniz ? Netflix veya YouTube tan kaliteli bir viedo üzerinden gözleminiz üzerine. Genişletmek için tıkla... EIZO monitors for offices, photos & design, medicine, gaming and industry EIZO MONITOR TEST www.eizo.be Buradaki testler nasıl siyahlar vs.
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 31 Ocak 2025 #12 F0REST dedi: Anladım hocam renk canlılığı konusunda ne dersiniz? Netflix veya YouTube'tan kaliteli bir viedo üzerinden gözleminiz üzerine. Genişletmek için tıkla... Bana göre gayet iyi bu fiyatada bence çok şey aramamak lazım. Ama bu monitör dediğim gibi ilaç gibi geldi bana. Belki de önceki monitörümden kaynaklıdır bilemem.
F0REST dedi: Anladım hocam renk canlılığı konusunda ne dersiniz? Netflix veya YouTube'tan kaliteli bir viedo üzerinden gözleminiz üzerine. Genişletmek için tıkla... Bana göre gayet iyi bu fiyatada bence çok şey aramamak lazım. Ama bu monitör dediğim gibi ilaç gibi geldi bana. Belki de önceki monitörümden kaynaklıdır bilemem.
F F0REST Çalışkan Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 8 31 Ocak 2025 #13 Malzeme kalitesi nasıl sizce? Ve şu viedodan siyah testinden bir görüntü paylaşabilirseniz cok iyi olur mümkünse
Malzeme kalitesi nasıl sizce? Ve şu viedodan siyah testinden bir görüntü paylaşabilirseniz cok iyi olur mümkünse
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 31 Ocak 2025 #14 F0REST dedi: Malzeme kalitesi nasıl sizce? Ve şu viedodan siyah testinden bir görüntü paylaşabilirseniz cok iyi olur mümkünse. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi acayip iyi yani çok hoşuma gitti. Yapabilirsem testi yapıp atarım.
F0REST dedi: Malzeme kalitesi nasıl sizce? Ve şu viedodan siyah testinden bir görüntü paylaşabilirseniz cok iyi olur mümkünse. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi acayip iyi yani çok hoşuma gitti. Yapabilirsem testi yapıp atarım.
F F0REST Çalışkan Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 8 31 Ocak 2025 #15 Tamam hocam çok sağ olun 43dk sonra kampanya bitiyor. Ayrıca kampanya iadeniz cüzdana yattı mı?
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 31 Ocak 2025 #16 F0REST dedi: Tamam hocam çok sağ olun 43dk sonra kampanya bitiyor. Ayrıca kampanya iadeniz cüzdana yattı mı? Genişletmek için tıkla... Evet yattı hocam ilk ödeme 300 TL yatmamıştı. Mail attım onu da yatırdılar. F0REST dedi: Tamam hocam çok sağ olun 43dk sonra kampanya bitiyor. Ayrıca kampanya iadeniz cüzdana yattı mı? Genişletmek için tıkla... Siyah renk böyle gözüküyor hocam. Eki Görüntüle 120543. yoten dedi: Evet yattı hocam ilk ödeme 300 TL yatmamıştı. Mail attım onu da yatırdılar. Siyah renk böyle gözüküyor hocam.Eki Görüntüle 120543 Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20250131_232247.webp 2,9 MB · Görüntüleme: 70 Son düzenleme: 31 Ocak 2025
F0REST dedi: Tamam hocam çok sağ olun 43dk sonra kampanya bitiyor. Ayrıca kampanya iadeniz cüzdana yattı mı? Genişletmek için tıkla... Evet yattı hocam ilk ödeme 300 TL yatmamıştı. Mail attım onu da yatırdılar. F0REST dedi: Tamam hocam çok sağ olun 43dk sonra kampanya bitiyor. Ayrıca kampanya iadeniz cüzdana yattı mı? Genişletmek için tıkla... Siyah renk böyle gözüküyor hocam. Eki Görüntüle 120543. yoten dedi: Evet yattı hocam ilk ödeme 300 TL yatmamıştı. Mail attım onu da yatırdılar. Siyah renk böyle gözüküyor hocam.Eki Görüntüle 120543 Genişletmek için tıkla...
F F0REST Çalışkan Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 8 31 Ocak 2025 #17 Malesef görüntü gelmedi, Boyut hatası vs. vermiş olabilir. Ekran görüntüsünü alarak onu gönderebilirsiniz. F0REST dedi: Malesef görüntü gelmedi, Boyut hatası vs. vermiş olabilir. Ekran görüntüsünü alarak onu gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... geldi hocam şimdi F0REST dedi: Malesef görüntü gelmedi, Boyut hatası vs. vermiş olabilir. Ekran görüntüsünü alarak onu gönderebilirsiniz. geldi hocam şimdi Genişletmek için tıkla... Sizce rahatsız edici mi siyahlar ne dersiniz
Malesef görüntü gelmedi, Boyut hatası vs. vermiş olabilir. Ekran görüntüsünü alarak onu gönderebilirsiniz. F0REST dedi: Malesef görüntü gelmedi, Boyut hatası vs. vermiş olabilir. Ekran görüntüsünü alarak onu gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... geldi hocam şimdi F0REST dedi: Malesef görüntü gelmedi, Boyut hatası vs. vermiş olabilir. Ekran görüntüsünü alarak onu gönderebilirsiniz. geldi hocam şimdi Genişletmek için tıkla... Sizce rahatsız edici mi siyahlar ne dersiniz