Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yeni aldığım Dell G2724D 2K 165 Hz monitör Paugge DisplayPort 1.4 kablosuyla görüntü vermedi ve PC 3-4 kez bip sesi verdi. Ekran kartım Arc A770 16 GB. Ama Dell monitörün kendi kablosu ile sorunsuz çalışıyor. Sebebi ne olabilir? Kablo sorunsuzdu başka PC'de. Çok kaliteli de bir kablo ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun şu; evet monitörün kendi DisplayPort kablosuyla görüntü alıyorum şu an öyle kullanıyorum ama Paugge gibi kalite ve uhbr3 destekli bir kablodan görüntü alamıyorum neden bu oldu, canımı sıkmadı değil. O kadar para verip aldım o kabloyu önceden.

Gelen kablo zaten desteklemiyor mu bu özelliği? Sana şunu söyleyebilirim, görüntüyü normal kablodan alırken diğer kabloyu tak, cihazın çift ekran moduna geçecek. Ayarlardan bunu kontrol et. Diğer kabloyu seçip ana ekran olarak ayarla ve Hz'ni ayarla. Eğer hâlen olmuyorsa monitörün fişini çıkartıp tak. Ben bu şekilde çözmüştüm sorunumu ve halen daha DisplayPort ile kullanıyorum.
Merhaba, kendi kablosundan kastınız nedir? Kutu içerisinden 2-3 tane kablo çıkıyor diye hatırlıyorum. Kutu içerisinden çıkan DP kablosu zaten kullanıcının işini görüyor, farklı bir kabloya gerek yok. HDMI ile görüntü alıp DisplayPort ile alamıyor musun?

Merhaba, kendi kablosundan kastınız nedir? Kutu içerisinden 2-3 tane kablo çıkıyor diye hatırlıyorum. Kutu içerisinden çıkan DP kablosu zaten kullanıcının işini görüyor, farklı bir kabloya gerek yok. HDMI ile görüntü alıp DisplayPort ile alamıyor musun?

Sorun şu; evet monitörün kendi DisplayPort kablosuyla görüntü alıyorum şu an öyle kullanıyorum ama Paugge gibi kalite ve uhbr3 destekli bir kablodan görüntü alamıyorum neden bu oldu, canımı sıkmadı değil. O kadar para verip aldım o kabloyu önceden.

Gelen kablo zaten desteklemiyor mu bu özelliği? Sana şunu söyleyebilirim, görüntüyü normal kablodan alırken diğer kabloyu tak, cihazın çift ekran moduna geçecek. Ayarlardan bunu kontrol et. Diğer kabloyu seçip ana ekran olarak ayarla ve Hz'ni ayarla. Eğer hâlen olmuyorsa monitörün fişini çıkartıp tak. Ben bu şekilde çözmüştüm sorunumu ve halen daha DisplayPort ile kullanıyorum.

Çözüm
Teşekkürler, deneyeceğim.

Sana şunu söyleyebilirim. Görüntüyü normal kablodan alırken diğer kabloyu tak. Cihazın çift ekran moduna geçecek. Ayarlardan bunu kontrol et. Diğer kabloyu seçip ana ekran olarak ayarla ve Hz'ni ayarla.

Çok teşekkürler. Anlattığın şekilde denedim; 2 DP portu olduğundan ve öncekinde 2 seçili olduğundan 1 portunda başarılı bir şekilde kaldı. Diğerini çıkraıp, yeniden başlattım, sorun yok. Demek ki Paugge DP kablosu çalışıyormuş. Yöntem için tekrar teşekkürler. Hatta konuyu çözüm olarak işaretleyebilirler.

Son düzenleme: