• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü DELL monitör yazılımının eski sürümü nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusakaraa

Uzman
Yer
Sakarya
Selam arkadaşlar DELL S2722DGM monitörümle kullandığım Dell Display and Peripheral Manager isimli uygulamanın eski halinden oldukça memnundum fakat 2025 başlarında bir güncelleme getirip programın bütün işlevselliğini ve akıcılığını yok edip işlevsiz bir hâle getirdiler. Eski versiyonda sistem tepsisinde widget gibi çalışır parlaklık, kontrast, alt aydınlatma, oyun modları gibi tüm özellikleri mouse tıklaması veya kısayol tuşları ile hallederdi.

Sitede eski versiyonlar kısmı var fakat en eski 2025 Mart ayına dayanıyor, daha eski sürümleri nasıl bulabilirim bir fikri olan var mı?

Çözüm
Bunu dener misin?

Olmazsa winget ile yükle:

Kod:
winget install --id=Dell.DisplayManager -e

Sitede maalesef indirme bağlantısı yok abi, winget ile denediğimdeyse böyle bir hata aldım.

Mesajından fark ettiğim üzere eski versiyonu doğru ismi ile DDM 2X olarak aratınca Reddit üzerinde bir indirme bağlantısı bulabildim oradan kurdum, şu an sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler.
Bunu dener misin?

Olmazsa winget ile yükle:

Kod:
winget install --id=Dell.DisplayManager -e

Sitede maalesef indirme bağlantısı yok abi, winget ile denediğimdeyse böyle bir hata aldım.

Mesajından fark ettiğim üzere eski versiyonu doğru ismi ile DDM 2X olarak aratınca Reddit üzerinde bir indirme bağlantısı bulabildim oradan kurdum, şu an sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…