Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusakaraa

Uzman
Yer
Sakarya
Selam arkadaşlar DELL S2722DGM monitörümle kullandığım Dell Display and Peripheral Manager isimli uygulamanın eski halinden oldukça memnundum fakat 2025 başlarında bir güncelleme getirip programın bütün işlevselliğini ve akıcılığını yok edip işlevsiz bir hâle getirdiler. Eski versiyonda sistem tepsisinde widget gibi çalışır parlaklık, kontrast, alt aydınlatma, oyun modları gibi tüm özellikleri mouse tıklaması veya kısayol tuşları ile hallederdi.

Sitede eski versiyonlar kısmı var fakat en eski 2025 Mart ayına dayanıyor, daha eski sürümleri nasıl bulabilirim bir fikri olan var mı?

Çözüm

Sitede maalesef indirme bağlantısı yok abi, winget ile denediğimdeyse böyle bir hata aldım.

1755258496372.webp

Mesajından fark ettiğim üzere eski versiyonu doğru ismi ile DDM 2X olarak aratınca Reddit üzerinde bir indirme bağlantısı bulabildim oradan kurdum, şu an sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler.

Sitede maalesef indirme bağlantısı yok abi, winget ile denediğimdeyse böyle bir hata aldım.

1755258496372.webp

Mesajından fark ettiğim üzere eski versiyonu doğru ismi ile DDM 2X olarak aratınca Reddit üzerinde bir indirme bağlantısı bulabildim oradan kurdum, şu an sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm