Detaylar
Kim cevapladı?i3 işlemcinin modeli nedir tam olarak? Tüm sistem bileşenlerinizi paylaşın, Ethernet, WiFi kartı vs. dahil şekilde. Sisteminiz destekleniyorsa rahatça Sonoma kurabilirsiniz.
Kurulabilir, Sonoma kurabilirsin. Kendine uygun bir EFI dosyası hazırlaman gerekli.
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
İşlemci ve grafik birimin uyumlu gözüküyor. Ancak Wi-Fi kartın desteklenmiyor. Bu yüzden yalnızca ethernet kullanabilirsin. Ethernet adaptörünün modelini de paylaşır mısın?
İnternette rehber videolar var, onları izleyerek oluşturabilirsiniz. Biraz sonra ben de bakınıp birkaç EFI yollarım. Fakat sanırım Wi-Fi kartınız desteklenmiyor olabilir, @yusufklncc hocam bir aydınlatırsa güzel olur.
Güncelleme: Zaten adam aydınlatmış.
Güncelleme: Zaten adam aydınlatmış.
Çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürlerİnternette rehber videolar var, onları izleyerek oluşturabilirsiniz. Biraz sonra ben de bakınıp birkaç EFI yollarım. Fakat sanırım Wi-Fi kartınız desteklenmiyor olabilir, @yusufklncc hocam bir aydınlatırsa güzel olur.
Güncelleme: Zaten adam aydınlatmış.![]()
Hocam wifi kartı çalışmaz mı hiç bir şekilde modem bana uzak ben interneti hep wifi üzerinden kullanıyorum.İşlemci ve grafik birimin uyumlu gözüküyor. Ancak Wi-Fi kartın desteklenmiyor. Bu yüzden yalnızca ethernet kullanabilirsin. Ethernet adaptörünün modelini de paylaşır mısın?
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Hiçbir şekilde çalışmaz hocam. Ancak uyumlu bir USB Wi-Fi adaptör alabilirsiniz ya da cihazınız ile uyumlu bir Intel Wi-Fi kartı alıp onu da kullanabilirsiniz.