Picky

Uzman
"Dell S2716DG 27" 1ms 2K 144Hz G-Sync" monitör ve MSI RX 6800 ekran kartına sahibim. Sistemde drop, takılma sorunları var. Birçok şey deniyorum. Görüntüyü DisplayPort aracılığıyla alıyorum. Kabloyu değiştirmek istiyorum denemek adına. İki metrelik kablo işimi görür. Başka konularda 1.2, 1.4 gibi şeyler gördüm, hiçbir fikrim yok. Tavsiye alabilir miyim?

Şahsi fikrim evet, öyle olur. Bir fark yaratmayacak.

Bir forumda uzun süredir drop sorunlarıyla uğraşan birinin tesadüfen DisplayPort kablosunu değiştirdiğinde sorununun çözüldüğünü okudum da. Artık birçok şeyi deniyorum yani. Belki bir ihtimal olabilir mi diye düşündüm. Teşekkür ederim bu arada.

Bir forumda uzun süredir drop sorunlarıyla uğraşan birinin tesadüfen DisplayPort kablosunu değiştirdiğinde sorununun çözüldüğünü okudum da. Artık birçok şeyi deniyorum yani. Belki bir ihtimal olabilir mi diye düşündüm. Teşekkür ederim bu arada.
Rica ederim hocam, denemek isterseniz yine karar sizin ama ben pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Alma düşünceniz varsa attığım kablo iyidir, farklı yerlerden daha ucuza bulunabilir.