Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İndirmeye bıraktım akşam işten sonra bakacağım, merak ettiğim bir oyun. 200 saat BF 2042'den sonra bakalım nasıl bir deneyim sunacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar nasıl bir oyun bu? Biri rica etsem kısaca özetleyebilir mi?

Delta Force: 2025'te çıkacak olan oynaması ücretsiz bir çevrimiçi birinci şahıs nişancı çok oyunculu oyunudur. Daha önce NovaLogic tarafından geliştirilen ve yayımlanan Delta Force serisinin bir parçasıdır. Hakları Çinli şirket Tencent tarafından satın alındı ve oyun, Call of Duty: Mobile oyununu geliştiren TiMi Studios tarafından geliştirilmektedir. Şu anda erken erişim açık beta olarak Steam'de çıkışını yaptı BF serisine benziyor.

Delta Force: 2025'te çıkacak olan oynaması ücretsiz bir çevrimiçi birinci şahıs nişancı çok oyunculu oyunudur. Daha önce NovaLogic tarafından geliştirilen ve yayımlanan Delta Force serisinin bir parçasıdır. Hakları Çinli şirket Tencent tarafından satın alındı ve oyun, Call of Duty: Mobile oyununu geliştiren TiMi Studios tarafından geliştirilmektedir. Şu anda erken erişim açık beta olarak Steam'de çıkışını yaptı BF serisine benziyor.
Hocam Valorant vs. gibi oyunlardan sıkıldım aslında. CS'de de hileden oynanmıyor, akşam ben indirmeyi başlatayım. Eğer gruplu bir şekilde falan girilebiliyorsa DC üzerinden konuşulup oynanabilir aslında.

Hocam Valorant vs. gibi oyunlardan sıkıldım aslında. CS'de de hileden oynanmıyor, akşam ben indirmeyi başlatayım. Eğer gruplu bir şekilde falan girilebiliyorsa DC üzerinden konuşulup oynanabilir aslında.

Merhaba Steam'den ekleyebilirsin beni Steam sesliden takılacağız. Steam ID: 1133625421 bu arada Valorant ve CS gibi değil BF tarzı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Delta Force oyunu esasen çok eski bir oyun. 2000'li yılların başında çok severek oynardım. Bu onun remake versiyonu mu?

Mobile çıkış yapmasını bekliyorum, Amerika için soft launch yapılmış olmalıydı.

Battlefield 2042 hesabımda olmasına rağmen bunu tercih ettim şu an iniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.