Delta Force çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1-2 maç attım şimdi, hiç fena durmuyor. Anlık 94 bin oyuncusu var. Saniyesinde maç buluyor. Optimizasyon şahane. 4070 Super ile 2K + Full Ultra ayarlarda ortalama 200 FPS civarı veriyor.

1-2 maç attım şimdi, hiç fena durmuyor. Anlık 94 bin oyuncusu var. Saniyesinde maç buluyor. Optimizasyon şahane. 4070 Super ile 2K + Full Ultra ayarlarda ortalama 200 FPS civarı veriyor.
Gömenler de var BF 2042 kütüphanede varken bunu tercih ettim umarım pişman olmam.

Demosunu oynadığımda BF2042 gibi bir zevk vermemişti (250 saatim var). Bakalım yine indiriyorum Mirliva'nın videosunu izleyince bi' daha deneyesim gelmedi değil. Bakalım hafta sonu deneyeceğim artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gömenler de var BF 2042 kütüphanede varken bunu tercih ettim umarım pişman olmam.

Yani nasıl kıyaslasam bilemedim. BF'nin ilk zamanına göre kıyaslarsak bu oyun BF'yi 10'a katlar ama son zamanlarda BF de iyi toparladı. 200 saati aşkın sürem var ben oynarken bir sorun yaşamadım BF'de ve keyifle oynadım ama artık doyduk ona da. 128'lik maçlarda ilk 3'e girmediğim bir maç çok nadirdir. Çoğu silah ve ekipman Full seviyede. Yapacak pek bir şeyim kalmadı gibi. Bunun da daha taze bir oyun olmasına rağmen bir eksiğini göremedim. Optimizasyonu çok iyi her şeyden önce. Ses ve grafikler, operatörler, arayüz, silah çeşitliliği, yeni map ve oyun tarzları derken zamanla kendilerini geliştirirlerse muhteşem bir oyun olur.

BF modunda ben büyük FPS droplar yiyorum. Ekran kartı kullanım oranı bir anda %1'lere falan düşüyor 20-30fpslere düşüyor. Sonra bir anda düzeliyor. Extraction(tarkov) modunda bir problem yaşamıyorum ama. Değişik bir durum var, AMD ekran kartı kullanıyorum.

Umarım yakın zamanda düzelir ticket atmayı unutma belki hemen cozerler.

İlk oyunun CD'si duruyor hala. Fırsat bulursam denerim.

Delta Force'da çocukken piramide tırmanır aşağı kayardım yapmayan yoktur galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…