Yakında düzeltirler. Türkiye'nin internet altyapısı MENA'ya uyumlu değil.
Dedicated Türkiye sunucusu olmadan veya Global sürümü geçiş yapip avrupa sunucularinda olmadigimiz sürece duzelecegini sammiyorum maalesef.

Maymun oyun oynamak istemek, oyunun Türkiye versiyonu Arabistan'a bağlanmak. Maymun sinirlenmek. Maymun Türkiye'de oynarken Avrupa sunucularına bağlanırsa daha düşük ping değeri almak. Çünkü maymunun olduğu Türkiye ülkesi Avrupa sunucularına daha yakın olmak. Maymun Türkiye'nin Mena'ya dahil edilmemesi gerektiğini düşünmek.

Eki Görüntüle 167142

Eki Görüntüle 167143

Testler için rastgele sunucular tercih edilmiştir.

Speedtest sonucu ile oyun pingi farkli olabiliyor. Mesela Standoff2 İstanbul sunucusunda 30ping alirken Speedtest'te 15'di. Bu konuda ukelerin bulundugu bolgeye gore değil aldigi en dusuk pinge bakilmali. Arkadas onu anlayamamis sanirim.

Bunu yapan hiçbir oyunu oynamayın. PC sürümünü oynuyorum, Avrupa sunucusu ms çok düşük ve güzel oyun fakat mobilde işler değişik sanırım.
PC sürümü için sürüm seçimi yapılabiliyor. Steam'dan indiriseniz Global oluyor. Mobilde APK + ExitLag benzeri lazım.

Son düzenleme:
Oyundayken kaç ping alıyorsunuz (VPN'siz) hocam 180-200 arası mı? Türkiye'de pingin çok olması garip zira ben oyunun çıktığı vakitlerde (Nisan ayının sonu-Mart ayının başı) Türkmenistan'da VPN'siz 66 MS ping alıyordum (Garena) VPN'li girdiğimde ise 80-122 arası alıyordum. Şimdi durum nasıl bilmiyorum ama çoktan VPN'li yapmışlardır oyunu. Adamlar maalesef sizi hala arap olarak görüyorlar bu çok saçma zaten.

Oyundayken kaç ping alıyorsunuz (VPN'siz) hocam 180-200 arası mı? Türkiye'de pingin çok olması garip zira ben oyunun çıktığı vakitlerde (Nisan ayının sonu-Mart ayının başı) Türkmenistan'da VPN'siz 66 ms ping alıyordum (Garena) VPN'li girdiğimde ise 80-122 arası alıyordum. Şimdi durum nasıl bilmiyorum ama çoktan VPN'li yapmışlardır oyunu. Adamlar maalesef sizi hala Arap olarak görüyorlar bu çok saçma zaten.

Türkmenistan Tencent sürümünde mi? Oyundaki ping gerçeği yansitmamakta. 50-60 dese de gerçekte cok daha yuksek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben Garena oynuyorum 40ms oluyor maksimum. Araplar ile oynamayı ben de sevmiyorum ama aşırı azınlıklar zaten. Chatte bile çok nadir görüyorum. Avrupa sunucusunda oynamamız daha iyi olurdu tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de Garena oynuyorum hiç sıkıntı yok, internetiniz kaynaklı olabilir mi?

Hocam ben de Garena oynuyorum hiç sıkıntı yok, internetiniz kaynaklı olabilir mi?
Aynı durumu ben de yaşadım. Tencent bazı oyunlarında Türk oyuncuları arap bölgesini bağlıyor dolayısıyla ping artıyor ve lag yaşanıyor.
Bir süre oynadım, sildim, sunucu seçme özelliği getirilmeli oyuna.

Aynı durumu ben de yaşadım. Tencent bazı oyunlarında Türk oyuncuları Arap bölgesini bağlıyor dolayısıyla ping artıyor ve lag yaşanıyor.
Bir süre oynadım, sildim, sunucu seçme özelliği getirilmeli oyuna.

Artik ayarlardan sunucu secebilirsiniz. Garena sürümünde sadece batı Asya, Latin Amerika ve doğu Asya var. Global sürümde Avrupa, kuzey Amerika, güneydoğu Asya, Güney Afrika var. Yine de Türkiye olarak Avrupa sunucularina Garena yuzunden erisemiyoruz 🌚.

Oyunun 3 farklı sürümü var. Biri Garena, biri Global (Tencent) ve biri Çin. Global sürüm dünya geneli, Çin sürümü ise Çin için. Garena sürümü ise Kuzey Afrika ve Orta Doğu, Güney Asya, güney ABD, Türkiye vb. ülkeler için.
Şimdi bu oyunu mobilden oynamak isterseniz Garena sürümünde Arabistan sunucularında oynamak zorundasınız.
Global sürümde Avrupa varken neden Garena’da 180+ ping ile Arabistan sunucularında oynayayım? Bizi Arap ülkeleri sınıfına koymaları büyük cahillik. Tanrı için, bu ping ile kim e-sporcu olabilir? Sadece e-spor değil, normal oyuncuysanız da bu durum böyle.

🎖️ Operasyon modu turnuvası elemeleri bugün başlıyor – mena X TR bölgesel elemeleri.
📅 Başlangıç tarihi: 26 Temmuz.
📍 Format: Karma online elemeler, yarı final ve final aşaması – mena ve TR takımları aynı gruplarda mücadele edecek!
🎥 Yarı final ve final aşamaları, resmi hesaplarımızda canlı olarak yayınlanacak!
🏆 Şampiyon takım, Çin'de düzenlenecek olan dünya şampiyonasına katılım hakkı elde edecek.
Bu büyük mücadelede favori takımına destek vermeyi unutma! 💥
Garena Delta Force Türkiye! 🇹🇷

Eki Görüntüle 167122

Ping sorunlarıyla başa çıkmak gerçekten zorlayıcı olabilir. Ama bazen zorlayıcı olan şeylere karşı alternatifler de bulunabilir. Mesela, bazen yüksek risk, yüksek ödül anlamına gelir! Eğer eğlenceli bir deneyim arıyorsanız ve biraz heyecan arıyorsanız, çevrim içi kumarhaneler de size farklı bir dünyaya adım atma fırsatı sunabilir. https://melbeat.com.tr, eğlenceli ve güvenli bir kumar deneyimi sağlayarak, aynı zamanda kazanç şansınızı da artırabilir.
Merhaba,

Bu gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Garena sürümünde Arap ülkeleri sınıfına dahil edilmek, özellikle ping sorunları yüzünden büyük bir dezavantaj yaratıyor. Ping'in yüksek olması, sadece rekabetçi oyuncular için değil, aynı zamanda günlük oyun deneyimi için de büyük bir sıkıntı. E-sporcu olmayı bir kenara bırakın, normal oyuncular bile bu yüksek ping ile oyun keyfi almakta zorlanır.

Global sürümde Avrupa sunucularının mevcut olması, özellikle Türkiye gibi bölgelerde daha düşük ping ile oynanabilmesi açısından çok daha mantıklı. Araba Arabistan sunucularına yönlendirilmek, hem oyun deneyimini hem de rekabetçi oyun atmosferini olumsuz etkiliyor. Bu tür sorunların çözülmesi için geliştirici ekiplerin, oyuncu geri bildirimlerine daha dikkatli yaklaşması gerektiğini düşünüyorum.

Daha fazla oyuncunun bu sorunu dile getirmesi, belki de oyun yapımcılarının gelecekte bu sunucu seçimleri konusunda daha adil ve mantıklı bir yaklaşım benimsemelerine yardımcı olabilir.