Ek olarak Steam bizi mena bölgesine aldığından, mena yani araplarda yasaklı sahneler bizde de yasak. Mesela CoD MW yenilenmiş sürümünde Arap kısımlarında geçen ara sahnelerde sadece ses var, görseller yok.

Hocam aklima şimdi geldi. İsrail'de steam için MENA olarak görünüyor. Onlarda da yasak mi? Ayrı Delta Force icin İsrail Global sürümde.

Delta Force Mobile'in 3 ayri sürümü var. Global, garena ve Çin. Garena sürümünde Türkiye, Kuzey Afrika ve orta doğu, Latin Amerika, Tayvan Singapur Endonezya gibi bazi guney Asya ülkeleri var. Çin sürümü Çin için, diğer ülkelerde global sürümü oynamakta.

Oyundaki ana sorunlar:
  • Bizi Arap ülkesi ve resmi dili Arapça olan ülke sanmaları.
  • Orta doğu sunucularinda oynadigimiz için (bunu degistiremezsiniz) ping 150+ oluyor.
  • Türkiye'nin garena sürümünde olma sorunu.
Oyunda destek talebi açabilmek için uygun dili veya bölgeyi seçmeniz gerekmekte. Örneğin guney Asya okyanus ülkelerinden sectigim benim nereden oynadigimi biliyorlar bu sebeple epostaya donus olarak lütfen bolgenize uyumlu kategoriden bilet acin deyip sorunla ilgilenmiyorlar (oyuncu ID'sinden anlasilmakta). Global sürüm epostası ile gönderdiklerime hiç cevap vermediler.

Eki Görüntüle 161088

Eki Görüntüle 161089

Yukarida gormus oldugunuz gibi Türkiye'nin ana dili Arapça olarak görünmekte. Destek talebi açarken "turkey" bağlantısı bozuk. Dolayısıyla doğru destek talebide acamiyorsunuz.
Şimdi geldim ping gostergesine. Gösterge bozuk çünkü takim olustur ile rastgele oyuncular ile eşlestigimde bir oyuncu Singapur'lu oldugunu söyledi. Türkiye'den bu pingi almak imkansiz. Direkt kendiniz girerseniz pinginiz geneldr 50-60'a sabittir. 3G veya 4G fark etmez. Bu sekilde de anlasilmakta.

Eki Görüntüle 161091

Garena şirketinin neden kötü olduğu ise minimum bütçe maksimum kar odakli olmalari. Örneğin sunucularin kalitesizligi yüzünden sıkılan merminin sonradan sayılması ve sarjor bittikten sonra rakibin ölmesi.

Delta Force Mobile'in 3 ayri sürümü var. Global, garena ve Çin. Garena sürümünde Türkiye, Kuzey Afrika ve orta doğu, Latin Amerika, Tayvan Singapur Endonezya gibi bazi guney Asya ülkeleri var. Çin sürümü Çin için, diğer ülkelerde global sürümü oynamakta.

Oyundaki ana sorunlar:
  • Bizi Arap ülkesi ve resmi dili Arapça olan ülke sanmaları.
  • Orta doğu sunucularinda oynadigimiz için (bunu degistiremezsiniz) ping 150+ oluyor.
  • Türkiye'nin garena sürümünde olma sorunu.
Oyunda destek talebi açabilmek için uygun dili veya bölgeyi seçmeniz gerekmekte. Örneğin guney Asya okyanus ülkelerinden sectigim benim nereden oynadigimi biliyorlar bu sebeple epostaya donus olarak lütfen bolgenize uyumlu kategoriden bilet acin deyip sorunla ilgilenmiyorlar (oyuncu ID'sinden anlasilmakta). Global sürüm epostası ile gönderdiklerime hiç cevap vermediler.

Eki Görüntüle 161088

Eki Görüntüle 161089

Yukarida gormus oldugunuz gibi Türkiye'nin ana dili Arapça olarak görünmekte. Destek talebi açarken "turkey" bağlantısı bozuk. Dolayısıyla doğru destek talebide acamiyorsunuz.
Şimdi geldim ping gostergesine. Gösterge bozuk çünkü takim olustur ile rastgele oyuncular ile eşlestigimde bir oyuncu Singapur'lu oldugunu söyledi. Türkiye'den bu pingi almak imkansiz. Direkt kendiniz girerseniz pinginiz geneldr 50-60'a sabittir. 3G veya 4G fark etmez. Bu sekilde de anlasilmakta.

Eki Görüntüle 161091

Garena şirketinin neden kötü olduğu ise minimum bütçe maksimum kar odakli olmalari. Örneğin sunucularin kalitesizligi yüzünden sıkılan merminin sonradan sayılması ve sarjor bittikten sonra rakibin ölmesi.

Mobil global sürümde ilk çıktığında warfare modunda mareşal rütbesine çıktım. Geçen günlerde can sıkıntısından indireyim dedim belki ms sorunları düzelmiştir diye 500 Mbps internetim ile hâlâ 100 ms değerleri alıyorum zaman zaman tamamen rezalet. (Eskiden 50 Mbps VDSL internet kullanıyordum.) Operasyon moduna girmeye hiç tenezzül etmeden sildim oyunu. PC sürümünde durumlar nasıl bilmiyorum hiç deneyimleme fırsatım olmadı. Almanya'daki arkadaşımla sırf şu sürüm farklılığı muhabbeti yüzünden oynayamıyorum. Üstelik oyunda hesaplarınıza sadece 1 sosyal medya hesabı bağı ekleyebiliyorsunuz eski hesabıma erişemediğimden tamamen kaybettim. Kesinlikle oynanmaz sosyal medyada içerik üreticisi programına girmek için reklam yapanlara aldanmayın.

Mobil global sürümde ilk çıktığında warfare modunda mareşal rütbesine çıktım. Geçen günlerde can sıkıntısından indireyim dedim belki ms sorunları düzelmiştir diye 500 Mbps internetim ile hâlâ 100 ms değerleri alıyorum zaman zaman tamamen rezalet. (eskiden 50 Mbps VDSL internet kullanıyordum.) Operasyon moduna girmeye hiç tenezzül etmeden sildim oyunu. PC sürümünde durumlar nasıl bilmiyorum hiç deneyimleme fırsatım olmadı. Almanya'daki arkadaşımla sırf şu sürüm farklılığı muhabbeti yüzünden oynayamıyorum. Üstelik oyunda hesaplarınıza sadece 1 sosyal medya hesabı bağı ekleyebiliyorsunuz eski hesabıma erişemediğimden tamamen kaybettim. Kesinlikle oynanmaz sosyal medyada içerik üreticisi programına girmek için reklam yapanlara aldanmayın.

Mobil için 21 Nisanda oyun cikti. PC tarafi bilmem ama mobilde ping göstergesi sahte. Türkiye garenada olduğu icin arabistan sunucularinda oynamak zorundasiniz. Ondan ping degerleri yüksek. Global sürümde olsaydik Almanya sunucusunda 55ms alirdik. Evet bu surum saçmalığı yüzünden, garena ile global sürümdeki kisilerle birlikte oynanilmiyor. Garena surumunde ise Google harici hesabi kaydedememistim. Iki moduda oynamama rağmen bu pingle savaş modu oynanilmaz halde. Reklam yapanlara güvenilmez aynen hocam.