Oyunun hikaye modunu kesinlikle indirmeyin. Hikaye modunu indirmek için Steam'dan ayrıca DLC kütüphaneye eklemek gerekiyor. Görüp görebileceğiniz en kanser ve özenilmemiş mod. Özenilse güzel bir PVE modu olabilirmiş.
Steam üzerinden sadece çok oyunculu olanını indirin.
Oyunda Battlefield ve Tarkov oyunlarına benzeyen iki mod var. Battlefield modu gayet keyifli diyebilirim, ama bir yerden sonra gözünüze batan bazı sorunları ve geç güncelleme getirmelerinden dolayı sıkılıp salabilirsiniz. Ben ortalama 150-200 saat civarı BF modunu oynadım. Yani güzel oyun, ama uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.
Sezon iki ama Çin'de eşitlemek adına getirdikleri sezon 3'ün 1-2 haftası sonrası saldım. Oyun sorunları çözmek yerine kalitesiz MMORPG ve MMOFPS gibi içerik, etkinlik patlatıyor. Çin ve Rusya'lı firmalar bu konuda halen emekleme aşamasında olduklarından, 2010-15 arası Alman ve Koreli firmaların hatalarını yapıyorlar.
Firma tam tersi Tarkov moduna daha çok yatırım yapıyor. Çünkü orada oynayan daha çok ve para da oradan akıyor. Tarkov modu konusunda tecrübem yok ve açıkcası çok sevdiğim bir mod olduğunu söylemem. Ama bu mod bir tık araştırma, taktik öğrenme ve takım oyunu istiyor. Bir de bu modda maalesef daha çok hile var.
BF modu Warzone benzemiyor. Bence BF'ye en yakın oyun bu, sadece bayrak kapmaca modu ve oyundaki araçlar keyifli değil. Araç içermeyen haritalar ve modlarda oynamanızı öneririm. Saldır ve savun en ideali. Garena'dan da oyunu indirmeyin. Garena geç reklama başladığından ve Steam üzerinde de olduğundan oyuncuların çoğu Steam'da. Garena oyunda çoğu zaman botlarla oynuyorsunuz. Yerel sunucu olması bir fayda sağlamıyor. Garena eskiden pay to win MMORPG vb. yayınlayan bir firmaydı. Halen sorunlu bir şeyi hayatta tutmaya çalışıyorlar.