Kayra342727
Uzman
İnternetten baktığımda mobilde güzel bir oyuna benziyor. Bu oyunu PC'de oynasam sarar mı?
İnternetten baktığımda mobilde güzel bir oyuna benziyor. Bu oyunu PC'de oynasam sarar mı?
Oyun sanki biraz bilgi istiyor gibi. Öyle mi sizce ? Yeni başlayan oyuncular için ideal bir oyun mu ?Oyun güzel yüksek tempolu aksiyon dolu bir oyun 30 saatim var.
Oyun sanki biraz bilgi istiyor gibi. Öyle mi sizce? Yeni başlayan oyuncular için ideal bir oyun mu?
Ben şöyle anlatayım, daha klasik bir savaş seviyorsan bundan kasıt daha çok vurmaya dayalı taktiksel oynanış, oyun sana göre değil demektir. Zira ilk oynayışlarında keyif alıyorsun bir zaman sonra milletin elektronik zımbırtıları spamlemesi, sürekli güm güm bomba sesleri ve kafa bulanıklığı yapan dronlardan uçarak vuran adamlara, sağda solda snipçilik yapıp takıma faydası olmayan hıyarlara kadar artık bir zaman sonra sinirini bozmaya başlıyor. İlk alpha zamanları çok oynadım artık kaldıramıyorum milletin garip hareketlerini ve elektronik zımbırtıları, şöyle sade zamazingoların olmadığı bir modu olsa çok iyi oyun olabilirmiş bana göre. En sevdiğim kısmı silah modifikasyonu.İnternetten baktığımda mobilde güzel bir oyuna benziyor. Bu oyunu PC'de oynasam sarar mı?