1846

Becerikli
Merhabalar,

Delta Force yarın açık beta olarak oyun platformlarında yayınlanacakmış. Battlefield 1, 4, 5 ve 2042'ye sahibim ama hiç oynamadım. 2042 dışındaki Battlefield oyunlarına pek sıcak değilim, çıkalı çok fazla süre olmuş. COD'a 70 dolar veremem. Delta Force hakkında çok olumlu konuşanlar da gömenler de var. Delta Force ve Battlefield 2042 arasından birini indirmek istiyorum sizce hangisi daha iyi? İkisini birden internetten dolayı indiremem, zahmetli oluyor bayağı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence güncel durumda en keyiflisi Battlefield 5 ama sürekli 2. dünya savaşı ekipmanlarıyla savaşmak da bir yerden sonra sıkabiliyor. 2042'de uçma kaçma diye tabir ettiğimiz ve benim pek keyif almadığım özellikler var. Bu sebeplerden ötürü bana hitap etmiyor ama sizin için durum farklı olabilir. Delta Force ise günümüz koşullarında geçtiği için beni çekiyor. Zamanında yüzlerce saat Battlefield 3 ve 4 oynamış biri olarak uzun zamandır günümüz koşullarında geçen ve büyük çaplı bir multiplayer savaş oyunu oynamamış olmanın tatsızlığını yaşıyorum.

Kısacası ben sizin yerinizde olsam Delta Force indirirdim diye düşünüyorum.

BF2042'yi indirimle alıp 180 saat oynadım. Delta Force'un geçtiğimiz aylardaki kapalı betası bile BF2042'nin betasından daha iyiydi. Silah çeşitliliği ve özelleştirmeler olarak önde Delta Force. BF2042 artık yeni sezon güncellemesi almıyor geçtiğimiz ay halloween için mini Battle Pass vardı o kadar. En fazla etkinliklerle BF2042 portal kısmında var olan eski silahları getirebilirler M1 Grand gelmişti en son.

Delta Force'da bildiğimiz büyük haritada savaştığımız Battlefield modu ve Escape from Tarkov tarzı extraction modu var. Battlefield modu pay2Win olmayacak ama diğer modda parayı veren avantajlı olacaktır.