Detaylar
Kim cevapladı?Oyunu 2. sezonun ortalarında salmıştım. Oyundan bağımsız pass sistemlerinin bence görevlerini bitirmeden satın almayın. Yani büyük oranda ilerletin sonra satın alın. Galiba satın alınca otomatik seviye yükselmiyordu. Çok aktif oynuyorum diyorsanız da alınabilir. Ben sadece BF modunu oynadığımdan Tarkov Pass'ındaki avantajlar işe yarıyor mu bilmiyorum.
Ama BF moduysa dediğim gibi ilerlettikten sonra sonlara doğru almak daha mantıklı. Çünkü sıkılıp ortada bırakınca boşa para harcamış oluyorsunuz. Pass sistemlerinin görevleri de genel olarak oyunu sevmiyorsanız hep sıkıcı oluyor.
Ama BF moduysa dediğim gibi ilerlettikten sonra sonlara doğru almak daha mantıklı. Çünkü sıkılıp ortada bırakınca boşa para harcamış oluyorsunuz. Pass sistemlerinin görevleri de genel olarak oyunu sevmiyorsanız hep sıkıcı oluyor.
Flokki
Yetkin
- Makaleler
- 1
Oyunu 2. sezonun ortalarında salmıştım. Oyundan bağımsız pass sistemlerinin bence görevlerini bitirmeden satın almayın. Yani büyük oranda ilerletin sonra satın alın. Galiba satın alınca otomatik seviye yükselmiyordu. Çok aktif oynuyorum diyorsanız da alınabilir. Ben sadece BF modunu oynadığımdan Tarkov Pass'ındaki avantajlar işe yarıyor mu bilmiyorum.
Peki zor mu kasılıyor hocam battle pass delta force'da?
Ben ilk sezonun sonunda almıştım. Açıkcası pass kasmak için oynamadım. Yani zorluğu konusunda bilgim yok. Dediğim gibi almak yerine önce oynayıp, sonra duruma göre almak daha mantıklı.
Malum bu tarz oyunların ilk ayları keyifli oluyor. Sonrasında oyundaki sorunlar, artan toksik oyuncu ve hilelere karşı yönetimin ne yapıp yapmadığına bakıyorsun. BF modundaki sorunları çözmediklerini fark edince saldım. Açıkcası izlediğim 1-2 yayıncı ve bayağı oynayan Türk oyuncu da saldı.
Malum bu tarz oyunların ilk ayları keyifli oluyor. Sonrasında oyundaki sorunlar, artan toksik oyuncu ve hilelere karşı yönetimin ne yapıp yapmadığına bakıyorsun. BF modundaki sorunları çözmediklerini fark edince saldım. Açıkcası izlediğim 1-2 yayıncı ve bayağı oynayan Türk oyuncu da saldı.