Rehber Delta GPS-1000DB alınır mı?

Tam da buna bakıyordum hızır gibi yetiştiniz.

Hocam peki bu PSU mu yoksa Enermax Evolution DFX 1200 watt mı? Bir de Delta'nın A22 mi A27 mi olduğunu nasıl anlarız alırken?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam da buna bakıyordum hızır gibi yetiştiniz.

Hocam peki bu PSU mu yoksa Enermax Evolution DFX 1200 watt mı? Bir de Delta'nın A22 mi A27 mi olduğunu nasıl anlarız alırken?
Fiyatına göre Delta tabii ki. Enermax'tan çoğu yönde iyi denebilir. Sadece fan sesi ve uzunluğu fazla. Bunun dışında mükemmel. QP Bilişim'e sorduğumda GPS650W modelinin A22 modelli olduklarını demişlerdi. Bu modelde de aynıdır diye düşünüyorum. Etiketin sağ üst kısmında yazıyor. Ufak tefek değişiklik yapılmıştır. Kalite benzer seviyededir.

Hocam 1-2 bin TL dert değil benim için, önemli olan sistemi güvenli çalıştırsın.

Her ne kadar online UPS'e bağlı olsa da PSU da çok önemli. Bir de yeni aldığım anakartta yeni yeni girişler var altta ekstra bir 8 pin güç girişi var mesela. Şu anda hala 2020'de aldığım 750W'lik Gigabyte PSU'yu kullanıyorum, o girişleri mesela dolduramadım, çıkış yok Ama değiştirmek istiyorum artık.

Enermax'tan çoğu yönde iyi denebilir.

Hocam o zaman Enermax güvenlik açısından da daha iyiyse onu alıyorum ben. Pardon yani delta demek istedim.

Son düzenleme:
Peki bu Delta'nın satıldığı bir internet sitesi var mı?

Delta'daki fan sesli. Ayrıca PCI-e 5.0 desteği yok. Bu yüzden Enermax'i da tercih edebilirsin. İkisi de güzel modeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…