Hackintosh ve normal kullanım için 1660 Super'den Vega 56'ya geçtim ancak malumunuz FSP 500W AHBC yetmiyor. 600-650W civarında bir şey yetecektir diye düşünüyorum. Ortalamada 1.500 TL civarına kapatmak istiyorum ancak bir tık daha yükselecek gibi çıta. Önerileri bekliyorum. Bütçe düşük...
www.technopat.net
Konuda model bakarken XPG Pylon ve türevi modellere bakınıyorduk ama Mithat saat 3 sularında şu model ile çıkageldi:
"QP ve Delta PSU? Ne alaka?" diye söylenirken hemen bu modeli araştırmaya koyuldum ama yok... Hiçbir yerde yok. 10938939 tane Bookmark'ın olduğu PSU klasörümde nereye bakarsam bakayım hiçbir şekilde çıkmıyordu. Aradan 3 saatin...
Kullanıyorum. Şu an sistemde RX 6900 XT + Ryzen 7 7700 DDR5 sistem oldu halen cayır cayır çalışıyor. Tavsiye ederim. Tek eksisi modüler olmaması o da bu fiyata aranmaz
Kullanıyorum. Şu an sistemde RX 6900 XT + Ryzen 7 7700 DDR5 sistem oldu halen cayır cayır çalışıyor. Tavsiye ederim. Tek eksisi modüler olmaması o da bu fiyata aranmaz
Hocam selamlar. Bahsi geçen Delta GPS-750FB 750w platinium modelini az önce aldım. Fakat kaç adet kablo çıkışı var vs asla bulamadım. Sizden rica etsem kaç adet gpu, cpu kablo çıkışı var acaba? 7700XT ve R7 5700X3D kullanmaktayım ileride 9070 XT veya5070 Ti alacağım.
@xenFrei, CPU bir adet 8 pin var, bir adet 8 pin adaptör vardı gerekli durumlar için. 6 adet 6+2 8 pin PCIe çıkışı vardı hdiye hatılıyorum. Sistemi sattığım için şu an arkadaşta kaldı PSU.
@xenFrei, CPU bir adet 8 pin var, bir adet 8 pin adaptör vardı gerekli durumlar için. 6 adet 6+2 8 pin PCIe çıkışı vardı hdiye hatılıyorum. Sistemi sattığım için şu an arkadaşta kaldı PSU.
6900XT gibi bir canavarı besleyebiliyorsa 9070 XT'yi hatta belki bir ihtimal 5080'i bile çalıştırabilir demek oluyor. Peki hiç sorun falan yaşadınız mı? Elektrik kesintisi yaşandığı zaman veyahut fanı vs sesli mi çalışıyor?