@xenFrei, 2x8 veya 3x8 olanlardan işte. Bazıları 12HVPWR oluyor adaptörle uğraşma diye dedim.
Sağ olun hocam şimdi anladım çok teşekkür ederim. Bu arada daha hızlı dönerim normalde ama bu forumda bildirim ayarı açık olmasına rağmen düşmüyor mail bildirimi bilginiz olsun. Psu da bugün geldi kurunca deneyimlerimi paylaşacağım mutlaka.

Sağ olun hocam şimdi anladım çok teşekkür ederim. Bu arada daha hızlı dönerim normalde ama bu forumda bildirim ayarı açık olmasına rağmen düşmüyor mail bildirimi bilginiz olsun. Psu da bugün geldi kurunca deneyimlerimi paylaşacağım mutlaka.
@Mithat Berhan hocam psuyu taktım montajladım, içinden çıkan güç kablosunun bir ucunu prize diger ucunu psu ya taktım ve o sıra psu nun şalteri açıktı 1 deydi. Diğer usb kablolarını takarken çıt pıt sesler geliyordu şüphelendim şalteri kapattım sonra usb kablolarinı kasaya bağlama işi bitince şalteri açayım dedim ve açtığm gibi sigorta attı. Bu deneme de UPS e bağlıydı bilgisayarımın bağlı olduğu priz sonra dedim ki ups değil normal prize bağlayıp öyle tekrar deneyeyim dedim. Yine sigorta attı ve bu da olunca eski psuya döndüm sapasağlam çalışıyor bilgisayarım. Sizce ne yapabilirim? Psu kabloları çok sertti örgü kabloydu acaba anakarta tam takamama durumunda sigorta atmış olabilir mi? Sağlamlığından emindim gerçi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme: