Güncel olarak 1,5 senedir kullanıyorum bu arkadaşı. Memnunum öyle çok bir sıkıntı yaşamadım.

Önerir misin dersen bu fiyata önerebilirim ancak daha uyguna geliyorsa Temu'dan Ajazz almak daha mantıklı bir karar olabilir. Bulabiliyorsan uygun paraya M800 Ultra modelini al derim.

Ben de 1 senedir kullanıyorum aynı modeli. Şimdiye kadar hiçbir problem yaşatmadı bana. Fiyat olarak ben pahalıya almıştım ama şu anki fiyatına göre alınır bence. Kablosuz bağlantısı, şarjı vs. gayet iyi.

Kupon mupan gibi indirim yakalarssan alınır orijinal Ajazz satıyor zaten Temu'da o satıcıdan al.

Link var mı hocam?

Güncel olarak 1,5 senedir kullanıyorum bu arkadaşı. Memnunum öyle çok bir sıkıntı yaşamadım.

Önerir misin dersen bu fiyata önerebilirim ancak daha uyguna geliyorsa Temu'dan Ajazz almak daha mantıklı bir karar olabilir. Bulabiliyorsan uygun paraya M800 Ultra modelini al derim.

Ultra yokta Pro var. Ajazz'la aynı fiyat.

Hocam bu Ajazz'ın çok modeli var mış. Hangi modeline bakmalıyım? Bir de aynı anda klavye alsam sanırım gümrük limiti aşılır değil mi?

8 bin Hz olanlar 159 Pro ile 179 159 claw için basık bir şekli var 179 da ergonomik palm için 139 ve altı modellerde 1000 Hz ama almışken onları alma bence.