@The Man From Earth Stokta 1-2 tane kalmış gözüküyor. Bence alın hocam en kötü iptal edersiniz. Gerçi depozito iadesi de yapıyorlar mı orasını bilmiyorum. Normalde hep aktif olurlardı şimdi yoklar.
@519 Hocam belki aktiftir ona da soralım.
Yaptık bir şeyler.
1729270577546.webp

En kötü iptal ederim artık ama her türlü SF ve Kaan bi' baksın konuya, çok uzun zamandır ilk defa Razer dışı çıkmış olacağım mouseta. Viper V3 HS'nin yarı fiyatına gelmesi cezbetti.

Umarım yazılım desteği falan aşırı zort değildir, Rampage'dan kötü olmasın yeter :D

Yaptık bir şeyler.
Eki Görüntüle 91731
En kötü iptal ederim artık ama her türlü SF ve Kaan bi' baksın konuya, çok uzun zamandır ilk defa Razer dışı çıkmış olacağım mouseta. Viper V3 HS'nin yarı fiyatına gelmesi cezbetti.

Umarım yazılım desteği falan aşırı zort değildir, Rampage'dan kötü olmasın yeter :D
Bu fiyata gayet iyi. Yazılımdan çok şey beklememek lazım bu fiyat için.

Forumda kullanıcısı var mıdır acaba @pawEn var mı tanıdığın? Sadece kendim için değil bilgilendirici olsun diye, bana gelsin inceleme patlatırım zaten. (Üşenmezsem :D)

Alınabilir bir model, Z1'den fersah fersah üstündür. Sadece malzeme farkıyla bile katlıyor Z1'i.
Kargo tarafını bilemiyorum, onu Kaan bilir.
Bu arada 3395 ve öncesi modellere bakıyorum ben artık çünkü benim mouse tarafına ayırabilecek bir vaktim yok bildiğiniz gibi.Kaan bunun dışında üst modellere de bakıyor zaten, o yüzden düşük modellere etiketleyin beni lütfen.