@pawEn @Eren A Şöyle bir daha unutmadan güncellemeyi yapmış olayım:
Cuma günü dağıtıma çıkmıştı, ben Cumartesi'ye ertelettim. Cumartesi geldi, 2 gündür kullanılıyor. İlk izlenimlerim meh
Plastik kalitesi kötü değil ama hiçbir şekilde Basilisk V2 ile de bir değil, yazılımını henüz ben kurcalamadım ona bir şey diyemem, mouse klik switchleri yine fena değil ama öyle çok muazzam bir şey değil yine. Sensör ve algılama kısmında henüz bir sorununu görmedim, antin kuntin yüzeylerde bile takılma ya da garip bir davranış sergilemedi. El duruşu ise güzel ama ben simetrik sevmiyorum, kişisel bir şey ama Viper'lardan falan bence kesinlikle daha güzel oturuyor ele. Yani genel olarak bir puan vereceksem yazılım kurcalaması öncesinde 6.75/10 verirdim, eğer yazılımı da sararsa 7.25 olacak o
Fiyatına göre kısa vadede iyi mouse, yani karşılaştırdığım diğer mouse Basilisk V2 burada
Cobra havası veriyor olmakla birlikte Cobra'nın bir tık daha iyi hissettirdiğini de belirtmem lazım. Kalanını artık uzun vade testi gösterecek, özellikle pil performansı kısmında nasıl olacak merak ediyorum.