Eren A
Yetkin
@The Man From Earth Benim kargom geldi hocam, sizinki ne alemde?
Bizde hala bir hareket yok, söylediklerine göre KG'de ama hiçbir ek güncelleme falan da yok.@The Man From Earth Benim kargom geldi hocam, sizinki ne alemde?
Size Kerry mi söyledi KG'de diye?Bizde hala bir hareket yok, söylediklerine göre KG'de ama hiçbir ek güncelleme falan da yok.
Şikayetvar'ı kullanın ve Amazon'un yetkililerini sıkıştırın. Ben öyle çözdüm, öyle sıkıştırdım ki Amazon üst yetkili biriminden hanımefendiler bugün beni 2 kere aradılar. "Kargonuz şu anda dağıtımda ben konunun takipçisiyim siz hiç merak buyurmayın" "Kargonuz teslim edildi olarak gözüküyor Eren Bey, herhangi bir sorun mevcut mu? Sesli teyidinizi alabilir miyim konunun çözüme kavuşturulduğuna dair yazmadan önce?" diye konuştular.Hem onlar hem de Amazon, KG genel merkezine teslim edilmiş diye söylediler.
Aynısı bende de oldu da benim kargo ortada yok işteŞikayetvar'ı kullanın ve Amazon'un yetkililerini sıkıştırın. Ben öyle çözdüm, öyle sıkıştırdım ki Amazon üst yetkili biriminden hanımefendiler bugün beni 2 kere aradılar. "Kargonuz şu anda dağıtımda ben konunun takipçisiyim siz hiç merak buyurmayın" "Kargonuz teslim edildi olarak gözüküyor Eren Bey, herhangi bir sorun mevcut mu? Sesli teyidinizi alabilir miyim konunun çözüme kavuşturulduğuna dair yazmadan önce?" diye konuştular.
Sıkıştırın iyi oluyor. Şu an bunları aldığım klavyenin tatlı sesiyle yazmak çok daha güzel.![]()
2-3 gün önce geldi mouse. Deathadder V2 den geçtim açıkçası öyle ahım şahım bir mouse gibi gelmedi, hafif, kablosuz o kadar yani.
Bir de elim deathadder a fena alışmış bu biraz ufak geldi, ayrıca tutuş ergonomisi olarak da deathadder V2 çok daha iyiymiş buna geçince anladım ama kablosuz olması beni cezbettiği için kullanmaya devam ediyorum.
Son olarak içinden çıkan dungle ı kasanın üstüne takınca algılamada hiç bir problem yok ama kasanın arkasına takınca (maksimum uzaklık 30cm) mouse sürekli takılıyor bu çok şaşırttı beni yani dungle pek kaliteli değil.
Hayırlı olsun hocamlar. Pil konusunda da üzeceğini hic sanmiyorum. Deneyip görürsünüz artık@pawEn @Eren A Şöyle bir daha unutmadan güncellemeyi yapmış olayım:
Cuma günü dağıtıma çıkmıştı, ben Cumartesi'ye ertelettim. Cumartesi geldi, 2 gündür kullanılıyor. İlk izlenimlerim mehPlastik kalitesi kötü değil ama hiçbir şekilde Basilisk V2 ile de bir değil, yazılımını henüz ben kurcalamadım ona bir şey diyemem, mouse klik switchleri yine fena değil ama öyle çok muazzam bir şey değil yine. Sensör ve algılama kısmında henüz bir sorununu görmedim, antin kuntin yüzeylerde bile takılma ya da garip bir davranış sergilemedi. El duruşu ise güzel ama ben simetrik sevmiyorum, kişisel bir şey ama Viper'lardan falan bence kesinlikle daha güzel oturuyor ele. Yani genel olarak bir puan vereceksem yazılım kurcalaması öncesinde 6.75/10 verirdim, eğer yazılımı da sararsa 7.25 olacak o
Fiyatına göre kısa vadede iyi mouse, yani karşılaştırdığım diğer mouse Basilisk V2 burada
Cobra havası veriyor olmakla birlikte Cobra'nın bir tık daha iyi hissettirdiğini de belirtmem lazım. Kalanını artık uzun vade testi gösterecek, özellikle pil performansı kısmında nasıl olacak merak ediyorum.