Bütçe
1800

piehie

Uzman
Darmoshark M3-S aldım ama hemen iade ettim malzeme kalitesi kötü dedikleri için. Konulara baktım ne alabilirim diye, Delux M800 Ultra önerdi herkes bu mouse dedikleri kadar iyi bir mouse mu? Bazı kişiler scrollu bozuluyor dediler onun dışında mouse un malzeme kalitesi, mcu, sensörü ve bataryası iyi dediler. Scroll sorununu yaşar mıyım? 1800 TL bütçem var arttırmam mümkün değil. Şu anki kullandığım mouse Razer DeathAdder Essential.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha bütçe çıkabilirsen VXE R1 Pro al onun yerine. Onun dışında fena bir fare değil alınabilir.

Biraz daha bütçe çıkabilirsen VXE R1 Pro al onun yerine. Onun dışında fena bir fare değil alınabilir.
M800 Ultra, R1 Pro'dan iyi bir ürün.

Malzeme kalitesi dışında on numara ürün.
Öyle demeyin hocam :D Şimdi çok kötü malzemesi falan var sanacaklar...

@Toby Fox
Kullanıyorum hocam ve click sürtmesi, gevreme gibi ayrıntılı inceleyince ortaya çıkan hataları var.
Bunlar gündelik kullanımda sıkıntı yapan ve hissettiren şeyler değil.
Batarya, sensör, MCU bütçesi için en iyisi. Ama takıntılı bir bireyi malzeme kalitesi yönünden tatmin etmez ki çok kötü değil ama iyi de değil malzeme kalitesi.

@Toby Fox
Kullanıyorum hocam ve click sürtmesi, gevreme gibi ayrıntılı inceleyince ortaya çıkan hataları var.
Bunlar gündelik kullanımda sıkıntı yapan ve hissettiren şeyler değil.
Batarya, sensör, MCU bütçesi için en iyisi. Ama takıntılı bir bireyi malzeme kalitesi yönünden tatmin etmez ki çok kötü değil ama iyi de değil malzeme kalitesi.
Bu paraya bu kadar açıkçası hocam.