Detaylar
Kim cevapladı?Kapatayım o zaman. 1 senedir falan kapalı kullanıyordum zaten.Tavsiye etmiyorum, oynarken CS2 de mesela çok fazla imimi bozuyordu inişli çıkışlı yerlerde belli ediyor.
Kafam karıştı bayağı. En iyisi sanırım kendim test etmek.Bende aynı mouse kullanıyorum, açmıyorum ama açmak mantıklı:
- Sensör ve yüzey arasındaki verilerin doğru şekilde işlenmesi sağlıyor, üst düzey mous'lar da otomatik olarak açık geliyor zaten.
Batur
Başarılı
Kafam karıştı bayağı. En iyisi sanırım kendim test etmek.
Eğer Valorant oynuyorsanız açılabilir ama CS2 de önermiyorum.
Bazıları açıkken iyi oynar bazıları kapalıyken. Kişiye bağlı. Denemeniz lazım.
Valorant için.Eğer Valorant oynuyorsanız açılabilir ama CS2 de önermiyorum.
Açıkken sağa bir anda flick attığımda daha düz şekilde dönmesi lazim teorik olarak. Pratikte nasıl olur bilemiyorum.Bazıları açıkken iyi oynar bazıları kapalıyken. Kişiye bağlı. Denemeniz lazım.
Acı kapama. Yaklaşık G3A faremde 2 yıldır kullanıyorum bence avantajı var özellikle one tap odaklı oynuyorsaniz.M800 Ultra kullanıyorum. FPS oyuncusuyum, bu özellik iyi bir etki eder mi? Normalde düz bir çizgiyi tamamen düz çizemezken, bu özelliği açınca dümdüz çizilliyor. FPS oyunlardında negatif veya pozitif bir etkisi olur mu?
@Toby Fox
One tap odaklı oynuyorum Efe bey. Teşekkür ederim.Acı kapama. Yaklaşık G3A faremde 2 yıldır kullanıyorum bence avantajı var özellikle one tap odaklı oynuyorsaniz.