1449

Üstün
Sizce Kayyum atanması doğru mu?

Artık kimse emin değildir diye düşünüyorum. Aynısı Ahmet Türk için de geçerliydi yine bu forumda eski bir konuda yazmıştım, DEM'in kadrosunun yarısı iddia edilen suçları işlemeye potansiyelli insanlar ama konu AKP devleti olunca insan güvenemiyor. Ahmet Türk'e de aynısını yapmışlardı en son kapıda karşılayıp, çaylarını tazeliyorlardı :D

Asıl durum buralara kayyım atamak kendilerini rezil ediyor. İddiana göre bu adam bir terör örgütü üyesi ve senin devletinde terör örgütü üyesi belediye başkanlığı mı yapıyor ?

Kayyum atamak yerine baştan seçime girmelerini engelleseler ya... Böyle olunca aklıma iki olasılık geliyor: Ya cidden suçsuz insanları görevden alıyorlar ki asla seçilemeyecekleri yere bedavadan belediye başkanı atayabilsinler ya da suçlu/tehlikeli insanları düzgün bir şekilde ayırt edemiyorlar, aramızda cirit atıyorlar ve "kandırılıyoruz." Alternatif olarak da gündem değiştirmek de bir seçenek olabilir. Ben bu kadar kayyum atanan başka ülke hayatımda hiç görmedim. Açıklaması nedir acaba? Cidden merak ediyorum. Gidip oy verdiğimiz kişiyi birden oradan alabiliyorsalar biz niye oy veriyoruz ki? Yerine yardımcısı falan da atanmıyor.

Bence bu erken seçim alameti. Şimdi burada kimden duyduğumu söylersem şafak operasyonuyla evden alınacağım yoksa. Erken seçim var. 2025 ağustosu veya sonbaharı erken seçime gidilecek. Özelden duymak isteyen varsa profile DC adresini versin hangi sürpriz isimden duyduğumu söyleyeyim.