Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Kamera hareketleri çok stabil. Kafamdan 300 tane füze yağsa bu kadar rahat çekim yapamazdım. Bunun haricinde hangi ülkede bu kadar ağır bir şekilde atış yapabilecek obüs veya kundağı motorlu sistem, onları geçtim "mermi" ile çalışan savunma sistemine sahip? Bu kadar ağır bir atış gücünü ancak II. Dünya Savaşı'nda önemli havalimanlarında falan görürsünüz. Demir kubbe attığı füzelerde arkasında duman bırakır ve güdümlü olduğu için düz bir yol takip etmez, videoda görünen atışlar namlulu bir silahtan yapılıyor yani demir kubbeyle alakası yok.
Ayrıca ışık efektlerinden çok fazla uçak olduğunu görebilirsiniz. Uçakların silüetine bakarak uçaklar bombardıman uçağına benziyor fakat günümüzde hiçbir ülkede bu kadar fazla bombardıman uçağı yok, aynı şekilde silüete dikkatli bakarsanız kanatların geriye doğru açılandırılmadığını yani bu uçakların da gayet ilkel olduğunu anlayabilirsiniz. Günümüzde kimse bu kadar bombardıman uçağını tek bir şehre göndermez, çok fazla bombardıman uçağı ile şehir bombalamak gene II. Dünya Savaşı'nda yapılan bir şeydir. Bugün gönderse bile hepsi haşat olur. Günümüz bombardıman uçakları daha çok hipersonik füzeleri veya nükleer mühimmatı taşımak için kullanılıyor ama bu videodaki uçakların silüetleri ve hızı hiç günümüz modern bombardıman uçaklarına benzemiyor.
CGI olduğu şüpheye yer bırakmayacak kadar belirgin. II. Dünya Savaşı ile alakalı olan bir animasyon İsrail diye yutturulmuş veya sıfırdan oluşturulmuş.
Ayrıca ışık efektlerinden çok fazla uçak olduğunu görebilirsiniz. Uçakların silüetine bakarak uçaklar bombardıman uçağına benziyor fakat günümüzde hiçbir ülkede bu kadar fazla bombardıman uçağı yok, aynı şekilde silüete dikkatli bakarsanız kanatların geriye doğru açılandırılmadığını yani bu uçakların da gayet ilkel olduğunu anlayabilirsiniz. Günümüzde kimse bu kadar bombardıman uçağını tek bir şehre göndermez, çok fazla bombardıman uçağı ile şehir bombalamak gene II. Dünya Savaşı'nda yapılan bir şeydir. Bugün gönderse bile hepsi haşat olur. Günümüz bombardıman uçakları daha çok hipersonik füzeleri veya nükleer mühimmatı taşımak için kullanılıyor ama bu videodaki uçakların silüetleri ve hızı hiç günümüz modern bombardıman uçaklarına benzemiyor.
CGI olduğu şüpheye yer bırakmayacak kadar belirgin. II. Dünya Savaşı ile alakalı olan bir animasyon İsrail diye yutturulmuş veya sıfırdan oluşturulmuş.
- Makaleler
- 2
Görüntü gerçek değil.
Atmayayım dedim ama...
farukkaygisiz24
Uzman
Aynı görsel Ukranya Rusya savaşı için de paylaşılmıştı. Görüntüler bir animasyon yapan çocuğa ait daha önce bulunmuştu fakat şu anda ben bulamadım.
DarthGorsoy
Bilgin
Hocam havadaki uçaklar 2. dünya savaşında kullanılan bombardıman uçakları 
Ayrıca görüntünün elde yapıldığı çok belli. Demir Kubbe sistemi de böyle çalışmıyor.
Ayrıca görüntünün elde yapıldığı çok belli. Demir Kubbe sistemi de böyle çalışmıyor.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Bana da görüntü pek gerçek gelmedi. Fakat azıcık içimi ürpertmedi değil, sahte olduğunu düşündüğüm görüntüde bile biraz garip oluyorum. Savaş alanında olanlar gerçekten ne yaşıyordur asla bilemiyorum.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-