Demir makası ile kesilemeyecek bisiklet kilidi önerisi

Hasan Merkit 112

Moderasyon Üyesi
Geliştirici
Makaleler
13
2.000 TL bütçeye demir makası gibi makaslarla kesilemeyecek sağlam bir bisiklet kilidine ihtiyacım var. Artık apartman içine bisikleti kilitleyemiyorum ve dışarıda durması beni biraz endişelendiriyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şu anda yaşadığım mahallede demir makası kullanan plakasız iki oluşturulmuş varlık, 2 motosiklet çalmıştı.

Hocam ne yaparsan yap o kilidi kıralar. Bende aşağıdaki gibi kesilmez diye geçen bir ürün var ama sırtlanına denk gelirse yine dayanmaz illa kırarlar diye tahmin ediyorum.

Geçen konuda konuşmuştuk zaten bisikletiniz yeni, hevesiniz kursağınızda kalmasın istiyorsanız mecbur balkona çıkaracaksınız dışarıda aman bekletmeyin.

Demir makasla kesilemeyecek ürünü üretildiği sanmıyorum. Sadece çapı büyük olanı alırsın yine de keserler.

Bisikletini değiştirme imkanın varsa katlanabilir modellere bakmanı öneririm.

Bisikletini değiştirme imkanın varsa katlanabilir modellere bakmanı öneririm.
Onlarda sıkıntı. Sürekli katla, aç kabloları falan çekme yapıyor.

Çalmak isteyen bağlı olduğu direği söker çalar. Bisikletin bir yerine airtag vb. tıkıştırmak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…