Hu tao

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Teyvat
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Monitörler için monitör standı alacağım. Bu modeli alacağım ama masamın altında demir iskelet/profil var. Sizce sağlamlığında sorun vb. olur mu? Masam bu şekilde (evde değilim, fotoğraf atmadım, örnek internetten fotoğraf aldım).

Alacağım monitör kolu

0_org_zoom-2155931544(1).webp

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Monitörler için monitör standı alacağım. Bu modeli alacağım ama masamın altında demir iskelet/profil var. Sizce sağlamlığında sorun vb. olur mu? Masam bu şekilde (evde değilim, fotoğraf atmadım, örnek internetten fotoğraf aldım).

Alacağım monitör kolu.

Eki Görüntüle 234342

Benim de eski masam bu şekildeydi Temu'daki ikili monitör kolunu almıştım sorunsuz kullanıyordum sadece 2 adet 32 inç monitör ağır geliyordu biraz sallanıyordu masaüstünde çok ağırlık vardı kasa vs.

Fikir vermesi açısından altta görselini bıraktığım masada 2 tane 24″ monitörü, Temu'dan aldığım 2'li monitör standıyla kullanıyordum. Ne çileler çekti ama bir kere boynu bükülmedi. Masa 60*120 idi.

1773957324586.webp

Sorun olmaz değil mi? Bu 24 inç monitör bir de 19 inç monitör kullanacağım. Çok fazla sallanır mı, sağlam olur mu? Sağlam olsun o yeter bana, zaten sallanma konusunda bu kaçağın çok fazla sallanmaz diye tahmin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: