Çözüldü Demo sürümü biten programı bilgisayara format atsam tekrar kullanabilir miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3996
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 431
  • Etiketler Etiketler
    format
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3996

Başarılı
Daha önce hiç deneyen var mı? Ben üçüncü parti kaldırıcı bir programı kaldırdım. Programı sildikten sonra deneme sürümü tekrar aktif olmadı. Eğer format atarsam tekrar aktif olur mu? Bir de farklı bir e-posta girsem?

İfadeler: 995
Program nedir? Daha detaylı yardımcı olalım. Çoğu program kayıt defterinde girdi bırakıyor buna göre check işlemini yapıyor ancak belirli başlı serial bilgilerini toplayan programlar da mevcut.

İfadeler: 995
Format atınca tekrar aktif olur. Malwarebytes'de denemiştim ben diğer yazılımlarda nasıl sonuçlanır bilemem.

Program nedir? Daha detaylı yardımcı olalım. Çoğu program kayıt defterinde girdi bırakıyor buna göre check işlemini yapıyor ancak belirli başlı Serial bilgilerini toplayan programlar da mevcut.

Mesela, Ant Download Manager ve Webroot.

Ama hocam tamamen işkence olur format atsanız'da üşenmeden sürekli format atacaksanız işe yarayabilir.

PC'de çok önemli şeyler yok zaten ama tek korkum sürekli format atınca diskin bozulması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…