Planı yönet dediğimde, böyle bir şey çıkıyor;

1721860850564.webp

Zaten ben para olmadığı için iptal etmek istiyorum. Deneme sürümü almıştım, bitti, iptal edemiyorum. Üstüne üstlük kullanacak fırsat bile bulamadım sağ olsunlar deneme süresini çok uzun yapmışlar. Nasıl edeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi' ara başıma gelmişti diye hatırlıyorum. İptal seçeneği yok çünkü muhtemelen üyelik askıya düşmüş. Zaten web sitesinde de "Planınızı iptal edin seçeneğini görmüyor musunuz? Ödemeniz işleniyorsa veya ödemenizle ilgili bir sorun oluştuysa bu seçenek kullanılamaz. 24 saat sonra yeniden deneyin" yazıyor. Ödeme yapmadan iptal etmiyorlar gibi. Web sitesi üzerinden canlı desteğe bağlanın ya da ticket atın. İngilizce muhatap olun ama. İlk etapta mırın kırın edecekler iptal etmemek için. Israrcı davranın. En sonunda iptal ediyorlar.

Adobe'nin internet sitesinde hesabınızı ve aboneliklerinizi yönetebilirsiniz.

https://account.adobe.com/plans adresine girin.
İptal etmek istediğiniz plan için "Manage Plan" veya "Planı Yönet" seçeneğini seçin.
"Cancel Your Plan" veya "Planı İptal Et" seçeneğini seçin.

"Ödemenizi işleme koyuyorsak veya bir sorunla karşılaştıysak Planınızı iptal edin seçeneğini göremezsiniz. 24 saat içinde tekrar deneyin." demiş destek sayfasında.

Daha fazla bilgi:

İptal etmek istediğiniz plan için "Manage Plan" veya "Planı Yönet" seçeneğini seçin.
Planı yönet seçeneğini seçtiğimde bu hatayı alıyorum zaten.

Bi' ara başıma gelmişti diye hatırlıyorum. İptal seçeneği yok çünkü muhtemelen üyelik askıya düşmüş. Zaten web sitesinde de "Planınızı iptal edin seçeneğini görmüyor musunuz? Ödemeniz işleniyorsa veya ödemenizle ilgili bir sorun oluştuysa bu seçenek kullanılamaz. 24 saat sonra yeniden deneyin" yazıyor. Ödeme yapmadan iptal etmiyorlar gibi. Web sitesi üzerinden canlı desteğe bağlanın ya da ticket atın. İngilizce muhatap olun ama. İlk etapta mırın kırın edecekler iptal etmemek için. Israrcı davranın. En sonunda iptal ediyorlar.
Yok hocam okuduğum kadarıyla seçeneğe erişmek için Planı yönet demek gerekiyor. Bir de sürekli karttan para çekmeye çalışıyor. Neyse, eğer para yükleyebilirsem bir daha alırım aboneliği, yükleyemezsem canlı desteğe bağlanırım. Teşekkürler.

Planı yönet seçeneğini seçtiğimde bu hatayı alıyorum zaten.

Yok hocam okuduğum kadarıyla seçeneğe erişmek için Planı yönet demek gerekiyor. Bir de sürekli karttan para çekmeye çalışıyor. Neyse, eğer para yükleyebilirsem bir daha alırım aboneliği, yükleyemezsem canlı desteğe bağlanırım. Teşekkürler.

Deneme sürümü için de kart bilgilerini vermiştiniz değil mi? Eğer verdiyseniz, kartınız onu otomatik ödemeye tanımlamıştır. Kullandığınız kartın uygulamasından ya da müşteri hizmetlerinden otomatik ödemeyi sonlandırabilirsin.