Canlı desteğe yazabilirsin. İade birkaç gün sürebiliyor. Ben iade istediğimde 5 gün sürmüştü sanırım.

Adobe'dan yanlışlıkla üyeliğimi aktif ettim, edince para çekti, bu parayı nasıl iade alabilirim? İptal edince para iadesi geliyor mu? Teşekkürler.

Canlı desteğe öğrenci olduğunu belirtirsen ve hesapta kullanım yapmadıysan iade yapıyorlar ben hem Adobe'dan hem de LinkedIn'den öyle almıştım yemek param diyerek.

Adobe şirketi tekel olmuş. Desteğe yazmanız gerekiyor İngilizce şekilde, Destek'te de istemediğim yıllık tahattüt yaptığım şeyi iptal ücreti falan istediler, kabul etmeyin. Sizi kandırmaya çalışıyorlar. En az bir saat destekle konuştum, bütün kanıtları aldım, hesabımda - olarak geri düştüğünün faturasını çıkarttırdım. 5-7 iş günü içerisinde yatacağını söyledi. Gerekli kanıtları aldığım için param bu süre içinde iade edilmezse tüketici hayetine başvuru yapacağım. Mesajlarınız için teşekkür ederim.

Adobe şirketi tekel olmuş. Desteğe yazmanız gerekiyor İngilizce şekilde, Destek'te de istemediğim yıllık taahhüt yaptığım şeyi iptal ücreti falan istediler, kabul etmeyin. Sizi kandırmaya çalışıyorlar. En az bir saat destekle konuştum, bütün kanıtları aldım, hesabımda - olarak geri düştüğünün faturasını çıkarttırdım. 5-7 iş günü içerisinde yatacağını söyledi. Gerekli kanıtları aldığım için param bu süre içinde iade edilmezse tüketici hayetine başvuru yapacağım. Mesajlarınız için teşekkür ederim.

5-7 gün sonunda yatırılmış olmazsa bankaya da sorun onların da hesaba düşürme zamanları oluyor eğer yine de yatırmamışlarsa harcama itirazı açabilirsin.