C'Deki bütün dosyaları E'ye kopyaladım (evet windows dosyalarını bile, sonra sileceğim). E'ye virüs taraması yapıp C'yi sıfırlamak istiyorum tümden. Windows Defender'la taramıştım kopyalamadan önce, gene de Kaspersky gibi bir şeyle de(deneme sürümü veya ücretsiz olan) tarayayım diyorum E'yi.
C'Deki bütün dosyaları E'ye kopyaladım (evet windows dosyalarını bile, sonra sileceğim). E'ye virüs taraması yapıp C'yi sıfırlamak istiyorum tümden. Windows Defender'la taramıştım kopyalamadan önce, gene de Kaspersky gibi bir şeyle de(deneme sürümü veya ücretsiz olan) tarayayım diyorum E'yi.
Ücretli anti-virüs yazılımlarının çoğu ilk kurulumda belirli bir süre deneme sürümü sağlar. Ücretsiz anti-virüs olarak Kaspersky veya Bitdefender önerebilirim. Sadece tarama amaçlı kullanacaksanız MBAM bakabilirsiniz ama aktif koruma için anti-malware yazılımı önermiyorum.
Deneme sürümü olan, ücretli anti-virüs yazılımına gelecek olursak; Kaspersky, ESET bakabilirsiniz.
C'Deki bütün dosyaları E'ye kopyaladım (evet Windows dosyalarını bile, sonra sileceğim). E'ye virüs taraması yapıp C'yi sıfırlamak istiyorum tümden. Windows Defender'la taramıştım kopyalamadan önce, gene de Kaspersky gibi bir şeyle de(deneme sürümü veya ücretsiz olan) tarayayım diyorum E'yi.
Bu makalemde, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim. Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip...
www.technopat.net
Ancak gördüğüm kadarıyla siz tarama yapmak için Anti-Virüs arıyorsunuz. Bunun için illa Anti-Virüs'e gerek yok. Bağımsız tarama araçları var. Spoiler içine bırakıyorum hepsini.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.
Download HitmanPro to remove ransomware, malware, ad trackers and spyware from your windows machines. Get HitmanPro.Alert to provide continuous scanning in real time.
Norton Power Eraser (NPE) Windows için ücretsiz bir virüs temizleme aracıdır. NPE bilgisayarınızdaki virüsleri, zararlı programları, casus yazılımları, truva atlarını ve tehditleri tespit eder ve kaldırır.
Normalde paralıya bile gerek yok programların ücretsiz sunduğu kurulumsuz sadece tarama amaçlı Anti-Virüsler ile de taratabilirsiniz:
Kurulumsuz, sadece tarama amaçlı ve tamamen ücretsiz olan kurulumsuz tarayıcılar:
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Norton Power Eraser (NPE) Windows için ücretsiz bir virüs temizleme aracıdır. NPE bilgisayarınızdaki virüsleri, zararlı programları, casus yazılımları, truva atlarını ve tehditleri tespit eder ve kaldırır.
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.
www.emsisoft.com
Free Antivirus 2024 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install (Bu kurulumlu ancak MalwareBytes'ın da hem ücretsiz hem paralı sürümü bulunuyor. Ücretsiz sürümünde sadece tarama yapabiliyorsunuz, paralı sürümünde de ekstra Gerçek Zamanlı Koruma gibi özellikler bulunuyor. Paralı sürümünün 14 gün deneme süresi var. Ancak önerim Free sürümünü kurup hemencicik diskinizi taramanız.)
Detaylı güzel yazmışsınız hocam ellerinize sağlık ama şurada kendi fikrimi beyan etmek istiyorum. NPE son kullanıcıya çok önerilmemeli veya denetim altında kullanılmalı biraz agresif bir yazılım.