Arkadaşlar denemelerde en fazla 385 puanı gördüm ve bugünkü denemelerde 350-370 puan aldım. 430 puan almak istiyorum ama yavaş yavaş bu sonuçları görünce ümidim kesiliyor. Özellikle matematiği aşırı zor soruyorlar. Sizce denemeler abartılıyor mu?
Detaylar
Kim cevapladı?
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Benim senemde LGS matematik daha kolaydı.
Denemeler bazen gereksiz zorlayabiliyor.
Bence ümidini kaybetme yanlışların üzerine yoğunlaş.
Denemeler bazen gereksiz zorlayabiliyor.
Bence ümidini kaybetme yanlışların üzerine yoğunlaş.
Emre Human
Üstün
Denemeden denemeye değişir ama ortalama 350 puan alıyorsan 430 biraz hayal gibi. Bu kalan zamanda olduğundan daha sıkı çalış belki o zaman 430 olur.Arkadaşlar denemelerde en fazla 385 puanı gördüm ve bugünkü denemelerde 350-370 puan aldım. 430 puan almak istiyorum ama yavaş yavaş bu sonuçları görünce ümidim kesiliyor. Özellikle matematiği aşırı zor soruyorlar. Sizce denemeler abartılıyor mu?
Hocam 390 gördüğü de oluyor ama hep matematikten dolayı bu kadar düşük.Denemeden denemeye değişir ama ortalama 350 puan alıyorsan 430 biraz hayal gibi. Bu kalan zamanda olduğundan daha sıkı çalış belki o zaman 430 olur.
Smmmhunter
Üstün
Denemelerde yüksek yapman lazım. Hepsi için geçerli değil ama çoğunda öyle. Mesela Özdebir'e girdiğimde 5 tane matematik zor yaptım ve kafayı yedim. İnanılmaz zordu. Sınavda ise 17 doğru 3 yanlış yaptım.