YASEDEM

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
New York
Merhaba,

Ben her hafta kendim 90 soruluk denemeler çözerim. 2 haftaya kadar her şey normaldi. Sadece 1 yanlış falan çıkıyordu ama 2 hafta önce bir şey oldu ve Türkçe dersinden 4, matematik dersinden 2 ve fen dersinden 3 yanlış çıkmaya başladı. Okulda 22. sıralara kadar düştüm.

Allah başka dert vermesin. Hocam tekrarlarda aksaklık, psikolojik bir sorun olmuş olabilir mi?
Teşekkürler, bir şey olmadı. Okulda genelde ilk 3'e girerdim bir anda 22.liklere düştüm. Denemeler kolay geçiyor ama özellikle fen beni batırıyor her şey ezberimde ama denmede yanıma hoca geliyor, 5 dakika beni izliyor sonra zorlanmaya başlıyorum.

Strestendir, ara sıra kendine vakit ayırmaya çalış.
Projelerden zamanım kalmıyor.

Odağınız kaymış olabilir. Son zamanlarda yeni bir şey yapmaya başladınız mı?

5 dakika dinlenirken sosyalde geziniyorum. Geçen hafta birkaç tane rehber yazdım onun dışında fencinin projeleriyle geçiyor zaman.

Çok etkiler mi bilmiyorum; fakat sene başından beri 5 kez 1. oldum hocalar herkesin sonuçlarını okurken benim yüzüme bile bakmadı. 3 hafta önce bir kez 1. olamadım başka birisi oldu bütün hocalar alkışlattı. tebrik ettiler, hatta okulda ayın öğrencisi seçtiler baya üzülmüştüm.

Allah başka dert vermesin. Hocam tekrarlarda aksaklık, psikolojik bir sorun olmuş olabilir mi?
Anlamadığım bir şekilde düzeldi. Fakat geri düşebilir çünkü

Son düzenleme: