Denge Kürdistan Kanalını Şikayet Edin

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Şu kanalı şikayet edin. Teröristler hem Türkiye'yi protesto edip Kürt ve PKK propagandası yapıyor ve bize faşist diyor, hem de yüce kutsal Türk dilini ağızlarına alarak güzel dilimizi kirletiyorlar. Şu an canlı yayında sözde felsefe programı yapıyorlar. Canlı yayında rahatsızlık verelim en azından. Ne YouTube'un ne de T.C.'nin bu duruma bir şey diyebileceğini sanmıyorum. Sövüp rahatsızlık verelim en azından.

İki tane Kürt arkadaşım var. İkisi de adamın dibidir ama bu kanal başka.

Son düzenleme:
Şimdi adamları savunan tipler gelir yoruma ben en iyisi gideyim.

Zamanıma yazık, şikayet etmek için 1 saat 18 dakika bunu izleyemem açıkçası. Ancak dediklerini söylediği kısımları atarsan hemen şikayet edebilirim.

Bunları izlese izlese gene kendileri gibi kafası çalışmayan ezikler izler. Onun dışında kimseye bir zararı olduklarını düşünmüyorum.

Ayrıca hazır 2. çözüm sürecine de yaklaşıyorken şikayet etmenin bir sonuca varacağını düşünmüyorum.

Zamanıma yazık, şikayet etmek için 1 saat 18 dakika bunu izleyemem açıkçası. Ancak dediklerini söylediği kısımları atarsan hemen şikayet edebilirim.

Bu canlı yayında sadece felsefe konuştular ancak protesto videoları var. Oralarda açıkça konuşuyor. Yapacağımız bir şey yok. Sadece o an ç.ok sinirlenip konu açtım yoksa elden bir şey gelmez. Kitabını satın almam herifi bir de yolda görsem döverim o kadar.

Bir ülke düşünğn teröristler öğrencilerden daha özgür. Türkiye değil tabii, biz gelişmişiz. Bu hallere düşmeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…