31988

Becerikli
Arkadaşlar bu kanal izlenir mi? Reklam yapmıyorum, kanal güvenilir mi onu soruyorum. Bu kanalı bilen var mı?

Actually Hardcore Overclocking kanalından sonra bunu buldum. Ekleme: Reklam degil sadece sosyalde bilen ve iyi bulan var mı onu sorguluyorum @Techquickie diye bir kanal var, onu ve Buildzoid izliyorum.

Ayhan abi sağ olsun Buildzoid'i tavsiye etti, zaten uğraşmak istiyordum böyle OC işleriyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu kanal izlenir mi? Reklam yapmıyorum, kanal güvenilir mi onu soruyorum. Bu kanalı bilen var mı?

Actually Hardcore Overclocking kanalından sonra bunu buldum. Ekleme: Reklam degil sadece sosyalde bilen ve iyi bulan var mı onu sorguluyorum @Techquickie diye bir kanal var, onu ve Buildzoid izliyorum.

Ayhan abi sağ olsun Buildzoid'i tavsiye etti, zaten uğraşmak istiyordum böyle OC işleriyle.

Kendisi buraya hesap açmıştı, şimdi yok olmuş. Demek ki Techolay'dan memnun kalmadı. :) Bazı düzeltmediği hatalar haricinde başlangıç seviyesi olarak izlenebilir. 6000 CL32 ayarlamamak kaydıyla tabii. Değinmediği birçok ince ayar ve güncellemediği Timing, voltajlardan söz etmiyorum bile. Kendisinin sıkı takipçisi @LH44 sormak lazım.

@michaelscofield Aslında Global erada hiç sevilmez Buildzoid, Beginner diye dalga geçip dururlar. Zen'deki elemanlara göre BZ Beginner yani. Bazı zıt görüşleri nedeniyle Amca gibi alay konusu oldu.