creazy

Başarılı
Merhaba,

Son zamanlarda önüne gelen eleştiri kanalı açıp bir şekilde yükselmeye çalışıyor. Çoğunun yüzünü gizlemesi ve arkaya gameplay koyması da ilginç geliyor. Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler, saygılar.

Sadece haberleri takip etmek için izliyorum onların düşünceleri umurumda değil. Yok şu kötüdür falan. Kendine özgün içerik üretmiyorlar.

Merhaba,

Son zamanlarda önüne gelen eleştiri kanalı açıp bir şekilde yükselmeye çalışıyor. Çoğunun yüzünü gizlemesi ve arkaya gameplay koyması da ilginç geliyor. Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler, saygılar.

Yani artık son dönemlerde kendilerini bilerek video konusu olsun diye nezarete attırdıklarını düşünmeye başladım. Pek takip ettiğim bir tür değil.

7/24 kafanızı siyaset, tarih, felsefeye (dini açıdan) gömmeyin; biraz da bilim, sanat, teknoloji vesaire izleyin. Benim söyleyeceğim bu. Bu kanalların yaptıkları içeriğe iyi veya kötü bir şey diyemem.

Kanal önerisi:
Bebar Bilim
Ayhan Tarakçı
Evrim Ağacı
Zafer Akçay
Techolay
Tekno Bilim
Yusuf İpek
Haluk Tatar

Ha, çok fazla siyaset istiyorsan, Yılmaz Özdil izle. Üzerine bir saat konuşulması, geçmişe gidilmesi gereken konuyu 10 dakikada anlatan kanalları değil; bütün olarak bakmazsan yanılırsın.

Son düzenleme:
Şahsen kolay para olduğunu düşünüyorum, bazıları haftalarca video çekmiyor para bitince geri geliyor. Onları suçlayamam çünkü izleyici kitlesi o kadar koyun ki, ben olsam bende yönetirim. Bu kanalları ünlü edene bakacaksın her zaman, sen sürünürken onlar köşeyi dönüyor çoğu paraya para demiyor belli etmiyorlar ama sözde seninle aynı sıkıntıları çekiyorlar yersen.

Eleştiri yapmıyorlar ki, alıyorlar mikrofonu "Kötü kötüdür, senin Allah belanı versin utanmaz şahıs" şeklinde konuşup küfür ediyorlar. :facepalm: Zaten şu anda eleştiri kanalı olarak dolaşanların çoğu podcaster, eleştirmen değil. Eleştirmenin kendi fikirleri olur, bunlar genel kitleye oynuyor.

Son düzenleme: