Deniz Göktaş gözaltına alındı

Hayır. Başkasının sinirlerine dokunan bir şaka da komik olabilir. Şaka yapacağım zaman başkasının keyfini düşünmek zorunda değilim.
Tabii ki değilsin. Bahsetmiş olduğum konuyu anlamak istediğin gibi anlarsan bu çıkarımı yapabilirsin.

Ülkeyi yobazların eline bıraktığımız inancı sana nereden geldi bilmiyorum ama biz öyle bir şey yapmadık. Ceza almalı yazmışsın üstelik, ülkenin olduğunu söylediğin şey, sensin de aynı zamanda. Toplumsal hassasiyet dediğin şey tüm toplumu kapsıyor gibi konuşmak bir tür tepeden bakmak. Baktığın yerde olma hakkını kimse sana vermedi.

Tabii ki değilsin. Bahsetmiş olduğum konuyu anlamak istediğin gibi anlarsan bu çıkarımı yapabilirsin.

Güldüğümüz şey herkes tarafından komik ise komiktir. Umarım ceza alır ve yönünü değiştirir.

Yazdığınız şeyin anlamı gayet açık ve net. Adamın ceza almasını da savunmuşsunuz. Anlatmak istediğiniz şekilde yazarsanız bir de öyle tartışalım. Gerçi yaptığı mizah yüzünden komedyenin ceza almasını savunacak kafada biriyle tartışacak hiçbir şeyim de yok.

Ee ben de kilo, boy, ten rengi, diş fırçası, tuvalet terliği, askılığa vs. karşı hassasım. Bu konularda mizah yapılmasını istemiyorum. Kimsenin hassas olmadığı konu bulun da bütün mizahı sizin çerçevenize göre çizelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…