Iyi olmus. Bu çocuk kesinlikle normal degil bir sıkintısı var kesinlikle. Öyle boyle degil yani. Ciddi manada destek almasi gerekli ayrica. Kendisini hiç sevmememin sebebi bu video.

Bu video da bakkala 1 tane tost yaptiriyor onu çocuklari gıdım gıdım paylastiriyor yetmiyor tost yere dusuyor ve oyle yersin bir şey olmaz diye devam ediyor. Çocuklarin her birine birer tane tost yaptirmayacak kadar gönlü fakir. Param yok falan demesin inanmiyorum hiçbir seyine bunun. Izlemeyin izlettirmeyin. Yanlış ornek oluyor insanlara. 7-8 tane tost alamaycak kadar gönlü fakir zenginlerden kimseye hayir gelmez asla. Birilerini ziyaret ediyor susuyor ve video cekiyor yaptigi bir icraatte yok bari bir guzellik yap. Yorumlarida kapstmis. Yazık, Allah akıl fikir versin tez vakitte gözleri acilir umarim.

Toplumumuzun adalet anlayisi o kadar gelismis ki kisisel olarak hoslanmadigi birinin mapusta yatmasina dunden razi. Uper adalet kafasi.

Arkadaşlar birini sevmemeniz o haksız yere içeri alındığında sevinmenize yol açmamalı bugün onu haksız yere alırlar yarın sizi veya çevrenizdeki birini haksız yere alırlar. Ya da en kötüsü başınıza bir şey geldiğinde ileride hakkınızı arayabileceğiniz bir adalet sistemi bulamazsınız. Bu kafayla gidersek bu ülkeyi toplayamayız.