Makaleler
62
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
1752824849724.webp

Evine gelip rahatsız eden çocukları dövdüğü için dün gözaltına alınmış.

Kendisini pek tanımıyorum ama bence haklı. Gerçekten 13 yaşında olması hiç fark etmez, bu tarz çocuklardan çok var. Kendim böyle olayları çok yaşadığım için bunu biliyorum.

Çok hatalı yönleri olsada itibarsızlaştırma payı var. 13 yaşındaki hayranı olduğundan cidden emin olamazsınız. Adana'da 10 yaşında öyle veletler var ki insanı katil eder. Kimdir necidir amacı davranışı nedir bunları hiç bilmiyorum, bilmiyoruz.

Bu ona karşı güç kullanmasında hak mı veriyor yani? Bence evet. Yaş bazen sadece sayıdan ibaret. Kişi ve ailesi kendinden eminse arkasında durur zaten.

Çok hatalı yönleri olsada itibarsızlaştırma payı var. 13 yaşındaki hayranı olduğundan cidden emin olamazsınız. Adana'da 10 yaşında öyle veletler var ki insanı katil eder. Kimdir necidir amacı davranışı nedir bunları hiç bilmiyorum, bilmiyoruz.

Bu ona karşı güç kullanmasında hak mı veriyor yani? Bence evet. Yaş bazen sadece sayıdan ibaret. Kişi ve ailesi kendinden eminse arkasında durur zaten.
Bu çocuklar 21 yaşına da gelse, hatta 30 yaşına da gelse, yine aynı kalırlar çünkü doğuştan kişilikleri böyle.

Dövdüğü çocuğun ağzını yüzünü kırmamış. Taş çatlasa 5-6 tane tokat patlatmıştır, zaten dayak yiyen çocuğa hiçbir şey olmamış, ne morarma ne de başka bir şey yok çocukta.
Bu olayın büyüme sebebi, çocuğun kendisi gibi şımarık olan ailesinin, Testo'dan para koparmak için olayı medyaya servis etmesi.
Başka bir şey değil.