Şu direksiyon başında iken başka bir şey ile oyalanmasından çok nefret ediyorum ve karşıyım. Abiciğim yola çıkıyorsan eline telefon dahil almayacaksın. Çok acil durum olmadıkça sadece yola odaklan. Böyle sürücülere çok ağır cezalar gelmesi lazım. Ben bile direksiyon başında iken sadece yola odaklanırım. Acil durum olmadıkça elime almıyorum. Ha telefon ile konuşursam Bluetooth ile aracın kendi özelliğinden hallediyorum. Konuşursam bile en kötü yakın bir benzinlikte durup öyle konuşmamı hallediyorum.

He was right...

He was right...
O her zaman haklıydı.

1786566718996.webp

Ne kadar da haklı bir yorum.

Uzunca ücretli baştan teorik eğitime tabi tutulmalılar bence buna rağmen tekrarlanan bir durum olursa kalıcı iptal edilmesi çok iyi bir seçenek olurdu. Kimsenin canı ucuz değil ve kadın sürücülerin çoğu telefonla oldukça haşır meşir sürerken, sağ olsunlar günde 4-5 defa kazadan kaçınma becerimi geliştiriyorum.

Kadın sürücü demek istemiyorum ama erkekler gene de böyle girmez yau bir tatlı hikaye anlatayim camdan bakıyorum kadın aracını park etmeye çalıştı motora 2 kez vurdu sonra çıkmaya çalıştı önden dokundu itti beklede bekle çıkmasını 10dk çıkma süreci oldu yeni gelen araçlı oda kadın bir öncekin vurduğu motora oda vurdu park 15dk edemedi içeri gittim geldim hala park etmeye çalışıyor olan motorlu sahibe oldu çizilmiştir erkekleride görüyorum onlarda biraz sıkıntılı gene yere vurmadan sokuyorlar.