Denizli'de gerçekleşen trafik kazasına bir bakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mortem.dll
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 366
  • Etiketler Etiketler
    trafik
Şu direksiyon başında iken başka bir şey ile oyalanmasından çok nefret ediyorum ve karşıyım. Abiciğim yola çıkıyorsan eline telefon dahi almayacaksın. Çok acil durum olmadıkça sadece yola odaklan. Böyle sürücülere çok ağır cezalar gelmesi lazım. Ben bile direksiyon başında iken sadece yola odaklanırım. Acil durum olmadıkça elime almıyorum. Ha telefon ile konuşursam Bluetooth ile aracın kendi özelliğinden hallediyorum. Konuşursam bile en kötü yakın bir benzinlikte durup öyle konuşmamı hallediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
He was right...

O her zaman haklıydı.

Galiba telefona baktığı için kaza yaptı.

Uzunca ücretli baştan teorik eğitime tabi tutulmalılar bence buna rağmen tekrarlanan bir durum olursa kalıcı iptal edilmesi çok iyi bir seçenek olurdu. Kimsenin canı ucuz değil ve kadın sürücülerin çoğu telefonla oldukça haşır meşir sürerken, sağ olsunlar günde 4-5 defa kazadan kaçınma becerimi geliştiriyorum.

Dönerken neyle uğraşıyor olabilirsin ya? Şu insanların eli kolu tutuyor diye araba kullanmak zorunda olmalarını hissetmeleri komik.

Kadın sürücü demek istemiyorum ama erkekler yine de böyle girmez yahu.

Bir tatlı hikaye anlatayım. Camdan bakıyorum, kadın aracını park etmeye çalıştı, motora 2 kez vurdu. Sonra çıkmaya çalıştı, önden dokundu, itti. Bekle de bekle, çıkmasını 10 dakikalık bir süreç oldu. Yeni gelen araçlı da, kadın bir öncekinin vurduğu motora da vurdu. Parkı 15 dakikada edemedi. İçeri gittim, geldim, hala park etmeye çalışıyor. Olan motorun sahibine oldu, çizilmiştir. Erkekleri de görüyorum, onlarda biraz sıkıntılı, yine yere vurmadan sokuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…