Detaylar
Kim cevapladı?KayraSpectre
Çalışkan
32.000 TL maaş benim için gayet yeterli aslında maaş konusunda sıkıntım yok, yıl başında da zam yapacaklarmış. Yani bu iş, maaşından dolayımı yapılmaz yoksa çalışmaya değecek bir iş mi değilHocam fazla para istiyorsanız inşaat tarafına bakın derim.
Xbox 360E
Üstün
Giderlerinize yeterli geliyor ise bir şey diyemem, işi dene derim. Başka iş ararsanız yine aynısını bulursunuz gibi.32.000 TL maaş benim için gayet yeterli aslında maaş konusunda sıkıntım yok, yıl başında da zam yapacaklarmış. Yani bu iş, maaşından dolayımı yapılmaz yoksa çalışmaya değecek bir iş mi değil
Öküz
Uzman
Maaşla alakası yok 10 saat sırtında masa taşıdığını düşün 100.000TL verseler de bir yerden sonra yamulur insan 45-50 li yaşlarda fıtık kaçınılmaz. Paranın bir kısmını da onu düzeltmeye harcıyorsun eğer haftasonu 2 gün tatil yoksa 32K'da yüksek değil açlık sınırı zaten o para.Yani bu iş, maaşından dolayımı yapılmaz yoksa çalışmaya değecek bir iş mi değil
ein3kl
Uzman
Yaşını ve yetkinliğini bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim.Nasıl işler önerirsiniz hocam ne tür işler kovalayayım
"Ben sadece üç beş bir şey kazanıp 2 ay sonra çıkacağım" dersen çalışabilirsin. Ama bence uzun vadede günde 10.5 saat çalışılmaz.
Biliyorum iş bulmak çok zor bu dönemde ama gerçekten ne aldığın para ne de hafta sonu tatilin o yorgunluğun üstüne değmez.