Depolama ürünlerinin fiyatları düşer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan balerion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 117
  • Etiketler Etiketler
    depolama

balerion

Uzman
SATA SSD alacaktım bir baktım 1 TB'ı 6K. Bu nedir yahu, düşer mi piyasa? RAM'lerde aynı şekilde.

Kâhin değilim ama düşmeyeceğini herkes biliyor, alabiliyorsanız bir an önce alın fiyatlar daha çok yükselecek.

SATA SSD alacaktım bir baktım 1 TB'ı 6K. Bu nedir yahu, düşer mi piyasa? RAM'lerde aynı şekilde.
Sadece Türkiye'de olan bir yükseliş olsa belki deriz de globalde bizden beter yükseliyor, Q2' 2027'ye kadar böyle gider bu iş. 2. elden alabilirseniz alın.

Kâhin değilim ama düşmeyeceğini herkes biliyor, alabiliyorsanız bir an önce alın fiyatlar daha çok yükselecek.
daha yazın 1000tl olan ekipman şimdi 6000 olmuş vay be

Sadece Türkiye'de olan bir yükseliş olsa belki deriz de globalde bizden beter yükseliyor, Q2' 2027'ye kadar böyle gider bu iş. 2. elden alabilirseniz alın.

Gboldede aynıysa eyvah.

2.elden alınır mı? Peki?

18 aylık bir kriz öngörülüyor, düşeceğini hiç sanmıyorum. Bilgisayar mı toplayacaksınız? Tam şu anda borca girin ve toplayın derim. Konsol için de aynı şeyler geçerli.

Bu RAM krizi mahvetti, bir de üstüne SSD krizi olacağı öngörülüyor. Pandemi esnasında yaşanan çip krizi de eklenirse Kemal Sunal'ın ekmeğin ardında ki tavuk etine ekmek banmayı denediği gibi sistemlere bakarsınız arkadaşlar.

Yok hayır fakat yükseltme düşünüyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…