Arkadaştan istedim fakat bilgisi olmadiğı için sökmedi. SSD'nin yarı fiyatını verip kendim de test edebilirim.
Srun cikarsa iade kavgasi ederiz dersen su yaziyi at. Unutmadan biraz yazma yapacagini da ekle diske, sonra vay efendim neden yazma omru biraz da olsa eridi olmasin.

Srun cikarsa iade kavgasi ederiz dersen su yaziyi at. Unutmadan biraz yazma yapacagini da ekle diske, sonra vay efendim neden yazma omru biraz da olsa eridi olmasin.

Rehberi atarım fakat onda o diski söküp takacak cesaret olmadığına eminim kendisi SSD'yi bana vermeyi teklif etti ona göre hem bir fiyat çıkarırım. Olmazsa diskin verileri elinde olur kazan kazan yani.

Sökmesine gerek yok ki. CrystalDiskInfo indirsin, üstteki mesajdaki adımları uygulasın.

Anakartı A520 chipset üstünde MLD SSD takılı ondan dolayı sökemedi.

Son düzenleme:
Rehberi atarım fakat onda o diski söküp takacak cesaret olmadığına eminim kendisi SSD'yi bana vermeyi teklif etti ona göre hem bir fiyat çıkarırım. Olmazsa diskin verileri elinde olur kazan kazan yani.

Anakartı A520 chipset üstünde MLD SSD takılı ondan dolayı sökemedi dedim.
Kimse kimseyi dolandırmasa olmuyor mu ya?
Bu programlar icin sokmesi gerekmiyor ama sanirim derdinizi anladim. Hayirli olsun diyeyim. Yalandan da olsa bi yavas format atin diske bari addamin yaninda, is ogrensin.

Kimse kimseyi dolandırmasa olmuyor mu ya?
Bu programlar icin sokmesi gerekmiyor ama sanirim derdinizi anladim. Hayirli olsun diyeyim. Yalandan da olsa bir yavas format atin diske bari addamin yaninda, is ogrensin.

Kendisi iş biliyor fakat cesareti yok bu konuda :hehehe:.
Kendisi sınıf arkadaşım dolandırabileceğini düşünmüyorum :D. SSD'yi alacağım testlerini yapıp geri dönüş yaparım teşekkürler hocalarım.